Mi történik akkor ha a főnököm nem írja alá a terhességről szóló bejelentő papíromat?
Neki semmit nem kell aláírnia - elvégre a terheséget orvos állapította meg, neki maximum tudomásul kell vennie, beleegyezni nem kell.
Mellékesen még akkor is érvénytelen a felmondás, ha te teerhes vagy, de még nem szóltál a fönöknek a felmondás idején - ekkor sem küldhet el semmiféle indokkal sem.
MIT kellene neki aláírni?!?!?!?
Te megteszed a bejelentést, és el van intézve.
Ha már vagy 91 napos, akkor egyben add le az adókedvezményt igénylő papírt is. A pénzügyeseknél kérdezd meg, hog yha nem náluk kell, akkro nálatok ki veszi be. Amikor azt leadtad, akkor mondod, hogy az adókedvezményes papírt már elintézted, még köztetek egy ilyen papírt szeretnél a formalitás kedvéért.
Én pl. csak azt adtam le és a munkahelyemen ez is hivatalos bejelentés volt. A főnökömnek mondjuk csak szóban mondtam, hogy jövő évben ne számoljon velem a munkákban, és kérdeztem, hogy kell e papírt leadni nála is, azt mondta nem kell, de ők nagyon várnak vissza egyelőre legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!