Valaki el tudja linkelni a forgalmi vizsga lapot?
A zebra előtt álló kerékpáros akár gyalogos is lehet, az, hogy mégis átkerekezett, miután nem kapott elsőbbséget, nem mentesít.
Azt sem állítom, hogy biztosan igaza volt a vizsgabiztosnak, beszélj a történtekről az oktatóddal, ő ott volt, neki mi a véleménye?
Megtörtént, nem tudsz rajta változtatni.
Te nagyon sötét vagy sajnos. Nagyon de nagyon messze vagy az igazságtól. Attól, hogy nem kell KRESZ vizsgát tenniük, még muszáj tisztában lenniük a közlekedési szabályokkal. Ilyen egyszerű. A KRESZ egyik alapkövetelménye, hogy a közlekedésben csak az vehet részt, aki a jogszabályokat betartja. Olyan nincs, hogy hát nekem nincs jogsim szóval nem ismerem. Egyébként maradjunk annyiban, hogy jópár éve turista buszokat vezetek úgyhogy nálad biztosan jobban vezetek retardált ;)
Átmentem ma forgalmin:)
Hálisten nem volt egy kerékpáros se 🤣
Te meg a turistabusz, hát hogyne...
Ettől még a zebra előtt álló biciklisnél lassítani kell, mert a baromja úgy is át fog menni. Ennyire egyszerű, a Kresz is világosan leírja a biztonságos közlekedés alapja a forgalom folyamatos figyelése, a veszélyhelyzetek elkerülése és a belőlük való tanulás, rutin szerzés, amit elvileg jó párszor meg kellett volna tanulnod a könyvből... Te maximum 9 személyes turistabuszt vezetsz, nem mást.
Hát, már tudom miért van annyi sötét az utakon. Még jó, hogy a kérdező is leírta, hogy amúgy is lassított, arról nem is beszélve, hogy olyan nincs, hogy úgyis átmegy. A zebrán se lehet csak úgy Rambozni. Te meg higyj amit akarsz. Az életben nem fogsz oylan szinten vezetni, mint én és felelni annyi emberért, mint én :D Egyébként legutóbb egy Setra-t vezettem. Azért az nem a magadfajta gyerekeknek való :D 9 személyre meg elég a B kat. KRESZ tudós :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!