Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Valaki el tudja linkelni a...

Valaki el tudja linkelni a forgalmi vizsga lapot?

Figyelt kérdés
Amin rajta vannak a kis hibák meg az azonnali bukást jelentő hibák. Kerestem googlen, kevés sikerrel. Amit az előző vizsgán végén kaptam pedig nem találom.
2017. okt. 6. 21:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem tolja*
2017. okt. 7. 11:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A zebra előtt álló kerékpáros akár gyalogos is lehet, az, hogy mégis átkerekezett, miután nem kapott elsőbbséget, nem mentesít.

Azt sem állítom, hogy biztosan igaza volt a vizsgabiztosnak, beszélj a történtekről az oktatóddal, ő ott volt, neki mi a véleménye?

Megtörtént, nem tudsz rajta változtatni.

2017. okt. 7. 11:38
 13/19 anonim ***** válasza:
36%

Te nagyon sötét vagy sajnos. Nagyon de nagyon messze vagy az igazságtól. Attól, hogy nem kell KRESZ vizsgát tenniük, még muszáj tisztában lenniük a közlekedési szabályokkal. Ilyen egyszerű. A KRESZ egyik alapkövetelménye, hogy a közlekedésben csak az vehet részt, aki a jogszabályokat betartja. Olyan nincs, hogy hát nekem nincs jogsim szóval nem ismerem. Egyébként maradjunk annyiban, hogy jópár éve turista buszokat vezetek úgyhogy nálad biztosan jobban vezetek retardált ;)

2017. okt. 7. 14:43
 14/19 A kérdező kommentje:

Átmentem ma forgalmin:)

Hálisten nem volt egy kerékpáros se 🤣

2017. okt. 7. 17:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Te meg a turistabusz, hát hogyne...

Ettől még a zebra előtt álló biciklisnél lassítani kell, mert a baromja úgy is át fog menni. Ennyire egyszerű, a Kresz is világosan leírja a biztonságos közlekedés alapja a forgalom folyamatos figyelése, a veszélyhelyzetek elkerülése és a belőlük való tanulás, rutin szerzés, amit elvileg jó párszor meg kellett volna tanulnod a könyvből... Te maximum 9 személyes turistabuszt vezetsz, nem mást.

2017. okt. 7. 19:46
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

Hát, már tudom miért van annyi sötét az utakon. Még jó, hogy a kérdező is leírta, hogy amúgy is lassított, arról nem is beszélve, hogy olyan nincs, hogy úgyis átmegy. A zebrán se lehet csak úgy Rambozni. Te meg higyj amit akarsz. Az életben nem fogsz oylan szinten vezetni, mint én és felelni annyi emberért, mint én :D Egyébként legutóbb egy Setra-t vezettem. Azért az nem a magadfajta gyerekeknek való :D 9 személyre meg elég a B kat. KRESZ tudós :D

2017. okt. 8. 09:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem akartam a szintedre süllyedni, de kénytelen vagyok, most akkor én is soroljam mim van? Csak a fejemet fogom B, BE, C, T, A2 kategória mellett 40 évesen, hogy te olyan nagy mellényel váltig állítod nem rambózhat senki a zebrán. Persze, hogy nem, de ettől még megteszik és figyelni is kell rá, tapasztalat, ami neked még nincs. Te meg csak elvárod a gyalogostól a tudást, aztán meg elütöd ha épp nem azt teszi? Kettőnk közül egyértelmű ki az aki felelősségteljesebben vezet, te meg tipikus lökött huszonéves "mindig nekem van igazam" proli magyar felfogással osztod az észt, ha nincs igazad meg rákontrázol, hogy de a zebrán nem mehet át. Annyira tipikus... Jó lesz neked max B kategória is, azért írtam a 9 személyt édes drágám, mert ezzel a felfogással amit produkálsz ide gyanítom nincs több turistabusz vezetési tapasztalatod egy 9 személyes kisbusznál, tapasztalatból mondom. Legalábbis remélem...
2017. okt. 8. 10:33
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Hagyjuk, a sötétekkel ,kár foglalkozni. Főleg 40 évesen nem égetném magam ennyire.
2017. okt. 8. 11:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Mondja ezt egy értetlen 25 éves, HATALMAS élettapasztattal D kategóriában, ami kimerül abban, hogy a biciklis úgy se megy át a zebrán mert hát kötelessége lenne tudnia a Kreszt, ezért le lehet szarni, röviden-tömören ez a lényege és mindenki aki másképp gondolja az fasz. Hát hogyne. :D
2017. okt. 8. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!