0,25 mg frontin repülési félelemre?
Még soha nem szedtem ilyen készítményt, de jövőhéten repülünk, amitől előre nagyon félek, remélem hogy nem kell majd bevennem, de ha igen tudna valaki tapasztalatot írni, hogy mennyi idő mire hatni fog / mennyire bambulok be tőle, és mennyi idő mire kimegy a hatása?
Olvastam hogy elég sok a mellékhatása, ezért kicsit félek tőle, de a gépen nem én szeretnék lenni a hisztikirálynő, ha mégsem tudok majd úrrá lenni a pánikon.
Szerintem próbáld ki egy olyan napon, amikor nem mész sehová.
Ha még sosem szedtél ilyesmit, akkor nem tudni, milyen hatása lesz, lehet, hogy észre sem veszed, lehet, hogy teljesen leszedál. Pár órán át hat.
Átmenetileg ettem, sajnos hatásos szer (hát ez ugye egy alkalommal nem sajnos, hanem hálisten), engem egyáltalán nem bambított el, de a legjobb eredményt akkor mutatta, ha előtte este is ettem egyet. Nem bambított, de aludni azért csak jobban tudtam, az tény.
A mellékhatásoknál a hozzászokástól és az elhatástalanodástól nyilván nem kell félned, ha egy-két alkalommal használod. Valóban van még egy csomó felsorolva. Azokra úgysem mondhat senki előre biztosat rád nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!