Lehetséges ez? Mitől van ez?
Eddig egy falusi vállalkozó benzinkútján tankoltam. Ugy alakult, hogy kellett a MOL kutján tankolnom. Az észrevetelem az, hogy a MOL kútján tankolt autóval jobb az autó fogyasztása.
Mitől Lehe ez?
A vállalkozó kutjához is MOL os autó jár.
és miből "vetted észre" hogy kevesebb a fogyasztás?
ugyanazon az uton ugyanakkor mentél mindkétszer?
Ne agyalj baromságokon szerintem.
A fogyasztás sokmindentől függ
Magyarországon nagyon kicsi az esélye hogy szar benzint kapj.
És ha szar benzint kapsz akkor nem a fogyasztás fog megnöni, hanem komolyabb hibákat fogsz észlelni:)
Egyébként kb a benzinkutak 95% át a MOL látja el üzemanyaggal, nagykerként.
Ez az adalékoljuk a benzint ettől jobb lesz dolog egy mese
Azért találták ki hogy el tudják adni a drága prémiumnak nevezett üzemanyagokat az erre fogékony embereknek.
De nagyából kamu az egész.
benzinel megy az autó, nem "adalék"-al
3-as
Nem beszélt be nekem senki semmit. Elég volt annyi, hogy a turbódízelbe tankoltam egy ilyen noname kúton vagy 20 liter gázolajat, nem többet. Tudod mi történt? Vészüzemmódba váltott az autó, olyan jó MOL üzemanyagot árultak benne. Vagy a másik, hogy még a fűnyíró is a noname kútról vásárolt benzinnel 10-ik rántásra indult be, az OMV-s benzinnel pedig elsőre szokott 2 hónap állás után is. Na hogy van ez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!