Tényleg igaz hogy a B kategóriás jogosítvány ingyenes lesz?
Mutasd a cikket.
Amúgy nem igaz
Te elolvastad amit linkeltél? :D
"A lap információi szerint a KRESZ-vizsgát is ingyenessé teszi a kormány a diákok számára. Ennek költsége miniszteri rendeletben szabályozott, a számítógépes elméleti vizsga díja az elmúlt öt évben változatlanul 4600 forint volt."
Azt írják, hogy a B kategóriás jogosítvány megszerzése ingyenes lenne vagy azt, hogy a 4600 Forintos Kresz vizsga ingyenes lesz? :D
Elolvastad amit írt?
Ingyenes lesz a KRESZ vizsga. Ez annyit jelent, hogy spórolsz 4600 Ft-ot a jogsi árából
Istenem, és ezt már én is hallottam vissza IRL is...
Nem tudtam róla, de már ott megmondtam, hogy ez maximum a Kresz vizsgára vonatkozhat, ott is az elsőre és ott is valami megkötéssel (pl diák).
Hát nem sokat tévedtem... Pedig egy teljesen átlag agyú ember vagyok, ezek szerint nálam jóval sötétebbek vesznek körbe...
Csak a kresz vizsga lesz ingyenes .
Én most csinàltam a B kategoriàst az oktatom mondta is , hogy a C kategoriàval vàrjak mert jövőre a kresz vizsga àra ingyenes lesz minden kategoriàban .
Amúgy azt a 4600forintot ami a B kategoriànàl van vissza hozzà màshogy annyi hogy pl az oktatàs dràgàbb lesz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!