Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van ilyen kevés határátk...

Miért van ilyen kevés határátkelőhely Ukrajnánál? Román-Ukrán határokra gondolok, kiegészités lent.

Figyelt kérdés
Nagyon kevés van pl. Nagybányáról, vagy egy messzebbi faluról, mért kell megtenni 100kmm-es kerülőket, mikor oly közel van a határhoz?
2017. szept. 11. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Én itt lakom az egyik mellett (Halmi), és szerintem egyszerűen nincs rá igény. Nagyon elszigetelt a két ország között a kapcsolat, az emberek valahogy nem kiváncsiak, hogy mi van a túloldalt. A magánszemélyek csak vásárolni járnak át, semmi másért nem mennek. Sokszor full üres a határ így is, egy autó sincs benne, a kamionforgalom viszonylag nagy, de annyi.
2017. szept. 11. 21:18
 2/4 anonim válasza:
Tényleg nagyon kevés van. Az egyik Csernovciból Szucsávába ami mellesleg óriási kerülő Nagybányába (én Kárpátaljáról akarta Nagybányába eljutni) a másik lehetőség az ún. Nevetlenfalu amibe mondanom se kell milyen a közlekedés.
2017. szept. 13. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól mondod 2es, aki Nevetlenfalu környékére merészkedik, az lehetőleg valami komoly terepjáróval tegye.
2017. szept. 13. 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Válaszokat, Az utak tudom milyenek, és így már költői kérdés hogy megyünk-e Ukrajnába...
2017. szept. 14. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!