Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Traffipax hány méterről mér?

Traffipax hány méterről mér?

Figyelt kérdés
Kb mikor megláttam a trafit, akkor olyan 115-120-al mentem. Amikor fékezni kezdtem és ahol volt a trafi, az a távolság olyan 250-300 m. Bele futottam szerintetek? Illetve épp pont akkor néztem meg az időt a telómon. Azt is veszi?
2017. szept. 8. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amire te észreveszed az már rég bemért. Ha 90es szakasz akkor az 30000 Ft.
2017. szept. 8. 14:26
 2/5 Alex Fly ***** válasza:
45%
Remélem bemért és megkapod érte a csekkedet.
2017. szept. 8. 15:20
 3/5 Bocojo válasza:
67%
Én úgy tudom 800m a hatótáv,persze terepviszonyokat figyelembe véve. Igen,mikor észrevesszük már bemért,sőt azt is rögzíti be van-e kapcsolva az öv és ,hogy telefonálunk-e (ezt sötét éjjel is tudja). A rendszám alapján ellenőrzi, érvényes-e a forgalmi engedély,stb,stb.
2017. szept. 8. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi leszek. Egyébként attól függően hol mentél, városban nagyon sok a 120-as tempó, lakott területen sem kevés, pont elég a bírsághoz. Ha óra szerint mentél annyival még szerencséd is lehet, kb. 5%-ot csalnak felfelé, ha gps szerint mérted, már rosszabb a prognózis..

Azt, hogy a telefont nézted szerintem nem kéne, hogy lássa, persze az is attól függ, hol nyomkodtad.

Azért szurkolok, hogy ne küldjenek csekket, hisz nem ütöttél el senkit, és nem okoztál balesetet. 2-3 hét és kiderül..

2017. szept. 10. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:

"sőt azt is rögzíti be van-e kapcsolva az öv és ,hogy telefonálunk-e (ezt sötét éjjel is tudja)."

Hogyne, sőt azt is látja, hogy hány ezrelék alkohol van a véredbe. Ugyan már.

A gyorshajtáson kívül semmi mást nem néz.

2017. szept. 11. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!