Hogyan lehetne minél olcsóbban átiratni az autót a nevemre?
Figyelt kérdés
Edesanyame volt az auto evek ota. Fel eve vett egy masikat, enyem lett a regi, viszont jo lenne elkezdeni gyujteni a bonuszt. Ilyen esetben valahogy kilehet kerulni az 50ezres atirast, eredetiseg vizsgat satobbit?2017. szept. 1. 23:59
1/5 Duenna válasza:
Nem lehet kikerülni! Vagy belenyugszol, hogy nincs a nevedre írva, így nem fizetsz ki 50 rugót, vagy a nevedre veszed 50 rugóért, és akkor gyűjtheted a bónuszt. Más megoldás nincs.
2/5 anonim válasza:
Családon belül opció lehet az ajándékozás.
Annak is vannak költségei, de kevesebb, mint az adásvételi.
3/5 anonim válasza:
Jegyeztesd be magad üzembentartónak. Nem tudom a költségét, de biztosan kisebb, mint az illeték. Arra is gondolj, hogy az adó is a te dolgod lesz innentől kezdve :)
4/5 veterán vas válasza:
Azon nem gondolkodtál még el, hogy miként fog működni az autó fenntartása /biztosítás, üzemanyag vásárlás, karbantartás, javítások, műszaki vizsga, stb./ ha már az egyszeri 50ezer kifizetése gondot okoz? :(
5/5 A kérdező kommentje:
Az autora nyaron koltottem 200ezret (lakatolas, egy ket elem fenyezese, szelvedocsere...).
Oroksegbol maradt rajtunk, azert rakattuk rendbe, mert még egy jo darabig megszeretnem tartani.
Nem okoz gondot, de ha lehet olcsobb megoldas, nyilvan azt fogom valasztani, tobbet nem szeretnek mostanaban ra kolteni. Az uzembetartoi lesz szerintem is a megoldas.
Koszi a valaszokat!
2017. szept. 2. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!