Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyibe fáj a helikopeter...

Mennyibe fáj a helikopeter pilóta képzés?

Figyelt kérdés

Kérlke titekeket hogy ne csak országos szinten gondolkodjatok és lehetőleg a legolcsóbb módot mutassátok meg!(hadsereg kizárva)

Civil pilót szeretnék lenni.

És ha lehet pontos árat vagy weboldalt adjatok.

2017. aug. 31. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fáj az senkinek, szerintem.
2017. aug. 31. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Beírtam kettő szót a google-ba, s nézd csak:

[link]

Azt meg senkitől ne várd el, hogy az összeset végignézze valaki, s kikeresse neked a legjobb ár/érték arányút, illetve a legolcsóbbat. S ha nem országosan, akkor egy kenyai is megfelelne?

2017. aug. 31. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha neked "fáj" a pilóta képzés költsége, akkor nagyon fájni fog, millió fölöttire felkúszik már az alapképzés is, amivel elvileg valóban repülhetsz, plusz még különböző minősítések vizsgák kellenek.

Kapcsolatok nélkül meg esélytelen a civil életben pilótaként állást találni, a gyakorlattal rendelkező piloták is örülnek, ha vezethetnek.

Mindezekkel együtt a lehetőség megvan a tanulásra, de picit komolyabb az orvosi alkalmassági, követelmény a nyelvtudás, az anyagiakon túl.

Ráadásul nálunk inkább az a jellemző, hogy a repülésért is a pilóta fizet, ha gyakorolni szeretne.

A részleteket megtalálod az interneten.

2017. aug. 31. 11:25
 4/6 A kérdező kommentje:
2 persze
2017. aug. 31. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Most voltam Budaorson es beszeltem egy pilotaval. Azt mondta, hogy a magyarorszagi pilota kepzes abszolut hobbi es sport szintre van szorulva. Szinte senki nem azert csinlja a kepzest mert ebbol akar megelni.

Tehat vagy olyan kepzest csinalsz, amit maga a ceg szervez (legyen az a hadsereg vagy valamelyik legitarsasag), aki valallja hgy kifizeti neked a kepzest, cserebe leszerzodsz hozzajuk x evre, vagy pedig maganuton csinalod es zsebbol fizeted.

Helikopter pilota meg ritkabb mint repulo pilota, szoval talalni egy olyan ceget, aki elvallalja, hogy a kepzesedet fizeti, szerintem 0.00001% esely.

Vagyis marad a zseb.

Mindegy hol vegzed a kepzest, akkor is az otthoni lesz a legolcsobb (Mo.) mert otthon mar van hol laknod (pl. anyueknal) van mit kajalnod (anyu foz) es talan vmi allasod is van es 7vegente kijarsz repulni.

Barhol a vilagon talalsz olcsobb kepzest, a szallas, kaja, egyeb megelhetesi koltsegek miatt sokkal tobbe fog kerulni, mintha otthon csinalnad. Plusz sok orszagban eloszor mindenfele vizsgalaton kell atesned, hogy naluk kezdhess kepzest. (Pl. USAban magyar utlevellel qrva nehez...)

EEEEES ha meg is van a heli-pilota engedelyed pl. Kenyabol, azt Magyarorszagon nem tudod egy az egyben hasznalni, vagyis ujabb kiadas, hogy honositsd, meg egy rakat tanulni valo az otthoni legterrol/szabalyokrol...

De azert Good Luck!

2017. szept. 6. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Thx
2017. szept. 19. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!