Kamion és buszsofőrök, tudnátok róla írni?
Sziasztok,
Arról szeretnék tőletek kérdezni, hogy megvan a C, CE jogsoítványom és mellé elszeretném kezdeni a D-t.
Viszont ,ezek mellé, ugye kell a gki képzés. Arról tudnátok nekem tapasztalatokat írni? Mindegyik kategória érdekel, mert a későbbiekben lehet a D gki-t is megcsinálom. :)
Előre is köszönöm a segítséget :)
Elmész egy autósiskolába, kifizeted, nem tudsz megbukni.
Ha eljársz a tanfolyamra és megjelensz a vizsgán, sikerülni fog.
régen is volt ilyen, csak akkor éppen tir vizsga volt a neve, nem új dolog.
A másik meg hogy mindenki mondogatta h így könnyű úgy könnyű aztán amikor odakerültem bzdmeg ... 5 vizsgatárgy volt, és mindegyiknek eléggé vaskosak voltak a tankönyvi oldalai. Akit éppen nem segítenek át hogy megoldásokat megadják meg ilyenek, hanem rendesen csináld meg annak szerintem eléggé húzós.
A vezetésen engem azért húztak meg majdnem, mert nem retardereztem , mert a hülye fax oktató azt mondta anno hogy nem kell, minek........ :)
Senkit nem akarok megbántani, de a GKI egy semmiség, aki azon elhasal, az nagyon sügér. Még az elődje, a "TIR" is nehezebb volt - bár az sem atomfizika.
Ott az ADR, az sokkal nehezebb, de simán megtanulható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!