Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Bele mozdultam a piheno időbe...

Bele mozdultam a piheno időbe lehet ebből gond vagy talán elnézik?

Figyelt kérdés
Szóval 24 oras pihit csináltam es potot kellet cserelni egy kollégával es a pihenő ugye megszakadt es van 1 perc vezetes es tovabbi 1-2 lerc egyebmunka nagyon nagy probléma???

2017. júl. 23. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Nah, vetted a GKIt? :D

Nem nagy gáz, csak 6 jegyű a büntetés.

Nyomtass egy szalagot, azt írd rá pár nyelven, hogy túlméret miatt küldtek arrébb.

2017. júl. 23. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:

legközelebb vedd ki a kártyát, tedd outra, aztán rakd vissza és ha kérdi mit csináltál az idő alatt nyomd ágyra. Ez se szabályos, meg ha nagyon akarnak ebbe is beleköthetnek, de még mindig jobb mint amit te csináltál :D

Vagy az új tachográfok engednek kis bemozdulást, előre mész kicsit, ahogy átugrik vezetésre megállsz, visszarakod ágyra, és szép lassan elmész a másik pótkocsiig így, beállsz elé, és majd ha lejárt felkapcsolod... De amúgy ilyenkor azt szoktuk, hogy megállunk, lekapcsolunk, és beállunk a lekapcsolt pótkocsi mellé vagy mögé, és akkor ha elviszi a kolléga akkor nekünk nem kell mozogni.

2017. júl. 26. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"legközelebb vedd ki a kártyát, tedd outra, aztán rakd vissza és ha kérdi mit csináltál az idő alatt nyomd ágyra"

Vedd ki a kártyát közúton. Majd tedd OUTra, mozogj pár percet aztán tedd vissza kártyád és írd vissza pihenőnek.

Aztán keress valami madarat aki ezt elfogadja, mert ezért az összes ellenőr faccra ránt :)

Ilyen hülyeséget honnan szednek az emberek? Kiveszi a kártyát akármelyik országban és az autót ki mozgatta és hol töltötte a pihenőjét közben? :D

2017. júl. 26. 23:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyomtass szalagot és írd rá túlméretes miatt át kellett adni a parkolóhelyet. De ez még mindig nem szabályos! Mert ha valóban túlméretes miatt át kellett adni a helyet, akkor a túlméretes járműszerelvény rendszámát is rá kell írni, plusz a sofőrrel is alá kell íratni. Ez így teljes, és ebbe már nem tudnak belekötni. Vagy legközelebb okosan kell bemozdulni!
2017. júl. 27. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Elvben igen, de ha el tudod mondani angolul, németül stb. a rendőrnek, hogy sorry, de beesett a kiskanalam a kocsi alá és leálltam róla, nem akartam alámászni, kollégát bikáztam be stb., akkor jó eséllyel nem fog bántani.

Kelet Európában viszont a bevétel orientált rendőrség elképzelhető, hogy rácsap mint gyöngytyúk a takonyra.

Ezért jó az új generációs tacho, azzal simán pótot cserélsz pihenő alatt.

2017. júl. 27. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:

"Ilyen hülyeséget honnan szednek az emberek? Kiveszi a kártyát akármelyik országban és az autót ki mozgatta és hol töltötte a pihenőjét közben? :D"

Ha telepen belul vagy akkor lehet OUTal menni akarmennyit, plusz ha pl szervizesek elviszik az autod de te a pihenodet toltod akkor is ugyan ez van. Es nem hasznalnak szervizkartyat hidd el...

2017. júl. 27. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!