Szerintetek elkerülte a vizsgabiztos figyelmét, vagy rendes volt?
Sikerült elsőre a forgalmi vizsgám,azóta ennek a hatása alatt vagyok,egyszerűen nem akarom elhinni.Visszagondolva a vizsgámra,csak keresem-keresem a hibákat. Hirtelen jutott eszembe,hogy basszus,nem csináltam fékpróbát/amiért elvileg megbuktathatnak/. Határozottan néztem végig az autót elindulás előtt,minden kis apróságot,az összes lámpát végigpróbálgattam. Magabiztosan bepattantam az autóba,közöltem hogy autó rendbe,rendszám rendbe/kicsit szakszerűbben/. Vizsgabiztos meg is lepődött ezen(amikor megérkezett köszöntünk egymásnak szerintem látta rajtam,hogy nemsokára a mentőben ülök,nem a vezető ülésben,így nem erre számított),hirtelen ugyanilyen határozottsággal annyit válaszolt rá,hogy Remek,akkor menjünk,jó vezetést kíván!
Utólag rájöttem,hogy az átnézésen is kihagytam egy dolgot.
Lehetséges,hogy a határozottságomnak köszönhetően észre sem vette ezeket,vagy csak szimplán elnézte nekem??
Hülye vagyok,ha most emiatt rosszul érzem magam?? /Extrán maximalista vagyok,sajnos :( /
Normális volt nagyon,mosolyogni is láttam,viszont elég merev,szóval ami papíron le van írva,annak úgy kell lennie.
A közhiedelemmel, sőt sokszor a közutálattal ellentétben a valóság az, hogy a vizsgabiztosok között is vannak rendesek, akik nem a bemagolt gyakorlatokat követelok meg, hanem szt nézik kéées lesz-e a vizsgázó önállóan vezetni.
A fékpóba is érdekes a vizsgán, több helyről hallottam, hogy buktatnak, ha a tanuló elfelejti, ugyanakkor vannak vizsgaközpontok, ahol a vizsgabiztos mondja, hogy " guruló fékpróba után indulhatunk" - ezzel indul a vezetés, a fékpróbát meg nem lehet elfelejteni, mert a vizsgabiztos most mondta...
A normális vizsgabiztos apróságokba nem köt bele, ha hiányérzete van rákérdezhet, pl ha a kötelező gépjármű ellenőrzés során kihagyott valamit a vizsgázó, de az sem ritka, hogy nem is kérik az ellenőrzést, vagy csak egy valaminek ellenőrzését kérik. A lényeg az, hogy forgalomban hogy reagál a vizsgázó.
Bakker, ma volt a forgalmi vizsgám és még tegnap este láttam ezt a kérdést. Gondolkodtam is rajta, hogy ezt mégis hogy a francba lehet elfelejteni xd. Annyira alapnak tűnt, hiszen minden óra fékpróbával indult.
Láss csodát, ma nekem sikerül elindulnom fékpróba nélkül, a vizsgabiztos a kapuban szólt, hogy nem felejtettem el valamit? Rögtön eszembe jutott, szerencsére kedves volt és nem buktatott meg, csak 2 hibapontot kaptam érte.
Szóval nekem is sikerült fékpróba nélkül sikeres vizsgát tennem. Szerencsére még vannak rendes vizsgabiztosok, akik nem buktatnak meg minden apró hiba miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!