Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapest IKEA-ból ágyat...

Budapest IKEA-ból ágyat vidékre szállíttatni? Fuvarszervezés?

Figyelt kérdés
Az IKEA-ból szeretnénk 200 km távolságra egy franciaágyat hazahozatni. Az IKEA-futár eszméletlenül drága. Az Oszkár-hoz hasonlóan nincs valami netes megbízható teherfuvar-szervezés?
2017. aug. 14. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs közelebb IKEA? Nem tudják oda átkérni már a ti nevetekre, aztán ti onnan elvinni?

Egy franciaágy nem akkora eget rengető dolog, ha van ismerős platós kisteherautóval (ilyen Transit, Ducato és társai), akkor vele kell egyeztetni.

Én minden ilyet egy cimborával vitettem, egyrészt olcsóbb volt, másrészt rögtön kéznél volt pakolni is.

2017. aug. 14. 11:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy IKEA 3 van az országban, mindhárom Budapest különböző pontjain :( Ismerős nincs, egy 60 eFt-os ágyat pedig az IKEA-val nem szeretnék hazahozatni 60 eFt-ért (a honlapjuk szerint ennyi a tarifa).
2017. aug. 14. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Se autód, se senkid?

Az IKEA bútorok lapra szerelten kaphatóak, a matracok vákuumozva összetekerve.

A 180x200-as MALM ágyunkat [link] ágyrácsostól, matracostól beraktam az akkoriban családi autóként használt Fiat Tipo [link] autónkba, és még bent ült a feleségem és a két gyerek. Na jó, a keret egy kicsit kilógott hátul.

2017. aug. 14. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Jut eszembe: feladhatod postán is, a Posta 2m-es dolgokat még szállít. Bár lesz vagy 6 csomag, és vagy 12 ezer Ft.

15 ezerért meg már biztosan találsz embert aki elvisz és elhozza a cuccokat.

2017. aug. 14. 23:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Van autónk, amibe nem fér be. Tisztában vagyok vele, hogy lapra szerelt, de hosszabb mint két méter, 6 csomagban. Futó kellene hozzá. A kérdésemre sajnos nem kaptam választ. :( Fuvarszervezés?
2017. aug. 15. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!