Kamionozás milyen? Akinek van tapasztalata megköszönném ha leírná?
magad ura? ha elmész alkalmazottnak akármelyik céghez lesz főnőköd aki baszogassan, ott a fuvarszervező akivel illik jóba lenni, továbbá mivel az egyik lerakóról mész a másikra ahol emberek rakodnak fel le.
a nagy világlátásról annyit hogy autópályákat és ipari parkokat fogsz megismerni amik az nyEU-ban full ugyanolyanok. ha totál magányra vágysz menj remetének
"ami pozitívuma van, hogy magad ura lehetsz,"
Jah. Majd megmondják mikor indulj, mikor hol kell lenned stb.. Nagyon nem leszel ott a magad ura :D
nem olvastam végig de ezt a sok vészmadarat én most is elkerülném, és a jövőben is. Igenis meglehet csinálni azt amit az a lacika, lehet futkosni a 45ös szünetekben, főzőcskézni a rakodás közben (ha nem te rakodsz le), és olyan helyekre eljutni ahova ő.
Az meg hogy megmondják mikor menj és hova... ok. 11 de min 9 óra pihenésnél úgy sem tarthatsz kevesebbet, szóval ott van a szabadidő, használd ki, csak rajtad múlik, és valóban a magad ura lehetsz.
Akiket itt olvasol már csak pénzkereset miatt dolgoznak, és qrvára unják a banánt csak szánalmasak és nem képesek lemondani a nagyzoló luxuxlátszatú életükről, és sírnak hogy a gyerekek nem ismerők őt az asszonyt meg más kúrja, hát ennyi eszük van.
Kezd el, próbáld ki, és ha nem tetszik akkor csinálj mást. Addig csináld amíg élvezed. Ha sose próbálod ki örökké bánni fogod :D
Jó dolog ez, de mint mindent, ezt se szabad túltolni, tudni kell hol a határ mint az alkoholnál.
Nézd, Lacika nem rossz gyerek, csak kicsit túl van értékelve, csak a szépet mutatja.
Állj meg parkolni industriában, de azt nem mutatja - talán jobb is - hogy hol szarik ilyenkor. Mert ott WC nincs.
16 éve csinálom, ma már én is inkább a pénzért. Nyilván valamennyire szeretni is érdemes azt, amivel az ember foglalkozik. De sok a buktatója is, egymásnak ellentmondó szabályok és hasonlók. Van stressz benne elég.
Viszont hiányszakma, ha van már gyakorlatod és beszélsz idegen nyelven, válogathatsz az állások között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!