Akinek volt tapasztalata a bölcsességfogakkal kapcsolatban, írna? Nagyon megköszönném.
Fiatal lány vagyok.
Azzal a panasszal mentem fogorvoshoz,hogy sokszor vérzik a fogínyem. E mellett kiderült,hogy 3 lyukas fogam van, ebből egyik az elülső + a bölcsesség fogaim kicsit ferdén nőnek, és nyomják össze a többit, és fogszabályzóra lenne szükségem, amit látszólag senki se mondana meg mert a mosolyom szép.
Azt mondta a fogorvos miután fél percig megnézte a fogaim és a röntgen után,hogy a bölcsesség fogaim amik nőnek, nyomják össze a fogsorom, ezért ki kell őket operálni, mind a 4et, és fogszabályzó is kéne.
Na most, én erre nagyon megijedtem. A fogszabival semmi bajom nem lenne, de operálni nagyon félek elmenni. Másnak is ki kellett? Nem nőtt ki rendesen? Kb úgy vannak bedőlve, mint a képen a bal alsó sarokban levő fog : [link]
Nálatok hogy volt ez?
És a másik fontos kérdésem,hogy ha nem lesz kioperálva, de raknak fogszabályzót,akkor mikor nő ugyanúgy összenyomja a fogszabi által szabályzott fogaim, vagy nem?
18l :(
Köszi a választ! Húha...
És végül mind a 4et kiszedték?
Fogszabályzó nem kellett utána?
Én annyira félek az operálástól...és anyám is inkább afelé hajt,hogy várjunk még,hátha kinő és aztán meglátjuk, miért kéne kiszedni még ha ki se nőtt-nem tudom jó ötlet e.
De akkor rosszul növő bölcsességfogakkal nem használ a fogszabi ,ugye? Mert nem tudom hogy van ez..
Ja,most láttam a második választ.Azt is köszönöm szépen!
Akkor választ kaptam a kérdéseimre... muszáj lesz kiszedetnem :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!