Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ebben a melegben melyiket...

Ebben a melegben melyiket választanátok a kettő közül?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Utasként persze.

2017. aug. 5. 22:58
1 2
 1/17 anonim válasza:
82%
Másodikat. Van légkondi és utasként sokkal kenyelmesebb autóban ülni, mint egy motor hátulján kapaszkodni az életemért.
2017. aug. 5. 23:04
 2/17 anonim válasza:
61%
Én is a másodikat.
2017. aug. 5. 23:11
 3/17 anonim ***** válasza:
41%

Sosem motorozom rövidnadrágban....

Mercedes nincs?

2017. aug. 5. 23:13
 4/17 anonim ***** válasza:
20%

Táv és egyebek?

Bár mindentől függetlenül a motort. Bár utálok utasként motorozni.

Ha nem utasként, akkor pláne a motor. Ültem motoron tizensok órát kánikulában is, egész napos esőben is, különleges élmény vasúti átjárónál dekkolni 40 fokban zárt sisakban és fekete motoros ruhában :D Százszor inkább, mint egy klimatizált autó, ha engem kérdezel, de nem vagyunk egyformák. Amúgy nem bírom a hőséget, mostanában ki se megyek a házból. De a menetszél csak igazán forróságban nem hűt, motorozni viszont akkor se rossz. Fagyban nem szeretek, lefagyok a motorról, de máskor...

Évek óta nem motoroztam (nincs rá pénz, semennyi) s utasként is vagy egy éve? A pokolba is szívesen mennék utasként is, csak motor legyen alattam.

Azért többórás távnál fájdalmas lenne, elszoktam a hátsó ülések gyötrelmeitől, de alatta nem kérdés, hogy motor, csak persze olyan legyen a vezető, akiben megbízom és szolidan vezet.

Nem megfelelő vezető esetén tehát autó, extrém hosszú távnál is, mert tényleg nem bírom ki, de amúgy, amíg bírom, motor.

2017. aug. 5. 23:13
 5/17 anonim ***** válasza:
41%

Végülis nem mindentől függetlenül, de az elején még nem gondolkodtam annyit, a végére megérkeztek a gondolatok.

Bocs, kissé ellentmondtam magamnak.

2017. aug. 5. 23:14
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Ej, de nehéz. Ha a képen látható járgányokat nézem, akkor az autó. Ha a számomra elérhető járműveket, akkor a motor, de nem rövid gatyában. Egyébként 35 fok felett motoron is meleg a menetszél, szóval nem hűt. De jobb, mint egy klíma nélküli kocsi.
2017. aug. 5. 23:25
 7/17 anonim ***** válasza:

Ami a hőérzetet illeti, a klíma nélküli kocsi sokkal jobb, mint a motor beöltözve, tapasztalat. Szinte semmi ruhában ma is volt menetszél, pedig lassan is mentünk, az ablakok persze letekerve.

Amúgy még egy kiegészítés, hogy extrém apró távra is az autót választanám. 5 perc motorozásért nem ragasztom magamra a motorosruhámat (azonnal beleizzadok, pedig nem vagyok izzadós s alig lehet leszedni), nem éri meg.

2017. aug. 5. 23:31
 8/17 Clay Morrow válasza:
Második. Ablakokat le és nyomjad.
2017. aug. 5. 23:34
 9/17 anonim válasza:
Autó. Légkondi nélkül nyuvadok.
2017. aug. 5. 23:38
 10/17 A kérdező kommentje:
Ahol lakom a belvárosban ma láttam egy kawasakit és a srác mögött vélhetően a csaja ült egy sortban, tornacipővel, és egy bikini melltartóban. Komoly volt a hang is meg a látvány is.
2017. aug. 6. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!