Mi törtét volna ha a benzintartályomba kerül egy rugó és 4 alátét?
Voltam tankolni, életemben először megkértem a kútkezelőt, hogy segítsen abroncsnyomást emelni majd közben tankoltam, amikor kivettem a töltőpisztolyt és behelyeztem furcsa mód nem lehetett nyomni a benzint , nem ült bele a lyukba, megkértem a kútkezelőt, hogy segítsen, és észrevette, hogy 1 rugó és 4 alátét van a tanknyílásnál, ügye azért nem lett gond mert van az a pillangószelep, vagy mi ami nem engedi be a szöszt. Megúsztam.
Viszont ez azon múlott, hogy melyik autó kulcsát vettem magamhoz reggel, és pont azt amiből nem esett még ki a pillangószelep, ha a másik autóval megyek mind a rugó mint a 4 alátét beleesik a tartályba. Ettől tönkrement volna az autó , ügye? És mivel általában én tankolok, még igénnyel sem tudtam volna élni a kút felé mert magam intéztem a tankolást, pedig az alkatrészek a töltőpisztolyból estek ki..
Ezek után ne is merjek magam tankolni?
Benzinszűrő megakadályozta volna, hogy bejusson a motorba a pici rugó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!