Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A moszkva téren melyik utcába...

A moszkva téren melyik utcába lehet lakni?

Figyelt kérdés
Lehet kicsit távolabb is.
2017. júl. 29. 17:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Valószínűleg azt akartam kérdezni, hogy hol lehet hajléktalannak lenni, na jó ez már nagyon nevetséges. :D :D :D

Ennyire muszáj kötözködni?

2017. júl. 30. 14:46
 12/25 anonim ***** válasza:

Én nem akarok kötözködni, de még mindig nem értem a kérdést.

Ránézel a térképre, megkeresed a Moszkva teret, és máris látod, milyen utcák vannak a közvetlen közelében. Na azokban mindben lehet lakni.

Megtennéd, kérlek, kizárólag az én kedvemért, hogy megfogalmazod érthetően a kérdésedet? Már kíváncsivá tettél, de egyszerűen képtelen vagyok kihámozni, mire is vagy valójában kíváncsi.

Tudom, tudom, én vagyok a hülye, de ez van.

2017. júl. 30. 15:10
 13/25 anonim ***** válasza:
Ezek szerint én is hülye vagyok, mivel én sem értem a kérdést....
2017. júl. 30. 19:03
 14/25 A kérdező kommentje:

1. Honnan tudod, hogy volt nálam térkép, amikor a kérdést kiírtam?

2. Honnan tudjam melyik utcába vannak kocsmák, nyomtatók stb. és melyikbe lakóházak, ha nem vagyok ismerős arra?

3. Mért van ez az oldal, ha nem lehet kérdezni , mert "mért nem szerezted meg az információt máshol/máshogy"?

2017. júl. 30. 20:07
 15/25 A kérdező kommentje:

"Megtennéd, kérlek, kizárólag az én kedvemért, hogy megfogalmazod érthetően a kérdésedet? Már kíváncsivá tettél, de egyszerűen képtelen vagyok kihámozni, mire is vagy valójában kíváncsi."

Nem, körbe írtam már a válaszaim alapján is, veled van a baj, ha nem egyértelmű még mindig. Olvasni kell megtanulni és értelmezni.

2017. júl. 30. 20:08
 16/25 anonim ***** válasza:

> 1. Honnan tudod, hogy volt nálam térkép, amikor a kérdést kiírtam?

Ha van interneted, van térképed is. Google maps például.

> 2. Honnan tudjam melyik utcába vannak kocsmák, nyomtatók stb. és melyikbe lakóházak, ha nem vagyok ismerős arra?

Bakker, minden utcában vannak lakóházak... Ennyire egyszerű nem lehetsz. Ha meg kocsmákra vágysz a közelben, azok szerepelnek például a... na hol is...? a google térképen!

> 3. Mért van ez az oldal, ha nem lehet kérdezni , mert "mért nem szerezted meg az információt máshol/máshogy"?

De ember, ha információt akarsz, akkor írd már ki értelmesen a kérdést, ne nekünk kelljen barkóbázni...

2017. júl. 30. 20:25
 17/25 anonim ***** válasza:

> Nem, körbe írtam már a válaszaim alapján is, veled van a baj, ha nem egyértelmű még mindig. Olvasni kell megtanulni és értelmezni.

Az összes hozzászólásod a sértődöttségről és az értetlenkedésről szól. Akárhogy is próbáom étrelmezni a kérdésedet, nem derül ki, mire vonatkozik.

Az egyetlen tippem, hogy azt szeretnéd, soroljunk fel minden utcát, ami a (volt) Moszkva térhez közel fekszik, de még erre sem mernék nagyobb összegben fogadni.

2017. júl. 30. 20:27
 18/25 A kérdező kommentje:

:D :D :D

A kérdező kommentje:

Egyet kellett volna csak. Rögtön gondoltam, hogy a plázába nem lehet lakni.

# 10/17 Időpont ma 14:44 Privát üzenet

És én vagyok az egyszerű :D :D :D

2017. júl. 30. 20:57
 19/25 A kérdező kommentje:
Akkor rossz (ez a ) tipped is. Egyébként azt lóversenyen kell.
2017. júl. 30. 20:57
 20/25 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy megkérdezed, hogy egy TÉREN melyik UTCÁBAN lehet lakni, de a környező hat-nyolc utcából CSAK EGYRE vagy kíváncsi?

Hát, öcsi, gratulálok.

És végülis legyen benne kocsma és nyomtató vagy ne?

2017. júl. 30. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!