A moszkva téren melyik utcába lehet lakni?
Valószínűleg azt akartam kérdezni, hogy hol lehet hajléktalannak lenni, na jó ez már nagyon nevetséges. :D :D :D
Ennyire muszáj kötözködni?
Én nem akarok kötözködni, de még mindig nem értem a kérdést.
Ránézel a térképre, megkeresed a Moszkva teret, és máris látod, milyen utcák vannak a közvetlen közelében. Na azokban mindben lehet lakni.
Megtennéd, kérlek, kizárólag az én kedvemért, hogy megfogalmazod érthetően a kérdésedet? Már kíváncsivá tettél, de egyszerűen képtelen vagyok kihámozni, mire is vagy valójában kíváncsi.
Tudom, tudom, én vagyok a hülye, de ez van.
1. Honnan tudod, hogy volt nálam térkép, amikor a kérdést kiírtam?
2. Honnan tudjam melyik utcába vannak kocsmák, nyomtatók stb. és melyikbe lakóházak, ha nem vagyok ismerős arra?
3. Mért van ez az oldal, ha nem lehet kérdezni , mert "mért nem szerezted meg az információt máshol/máshogy"?
"Megtennéd, kérlek, kizárólag az én kedvemért, hogy megfogalmazod érthetően a kérdésedet? Már kíváncsivá tettél, de egyszerűen képtelen vagyok kihámozni, mire is vagy valójában kíváncsi."
Nem, körbe írtam már a válaszaim alapján is, veled van a baj, ha nem egyértelmű még mindig. Olvasni kell megtanulni és értelmezni.
> 1. Honnan tudod, hogy volt nálam térkép, amikor a kérdést kiírtam?
Ha van interneted, van térképed is. Google maps például.
> 2. Honnan tudjam melyik utcába vannak kocsmák, nyomtatók stb. és melyikbe lakóházak, ha nem vagyok ismerős arra?
Bakker, minden utcában vannak lakóházak... Ennyire egyszerű nem lehetsz. Ha meg kocsmákra vágysz a közelben, azok szerepelnek például a... na hol is...? a google térképen!
> 3. Mért van ez az oldal, ha nem lehet kérdezni , mert "mért nem szerezted meg az információt máshol/máshogy"?
De ember, ha információt akarsz, akkor írd már ki értelmesen a kérdést, ne nekünk kelljen barkóbázni...
> Nem, körbe írtam már a válaszaim alapján is, veled van a baj, ha nem egyértelmű még mindig. Olvasni kell megtanulni és értelmezni.
Az összes hozzászólásod a sértődöttségről és az értetlenkedésről szól. Akárhogy is próbáom étrelmezni a kérdésedet, nem derül ki, mire vonatkozik.
Az egyetlen tippem, hogy azt szeretnéd, soroljunk fel minden utcát, ami a (volt) Moszkva térhez közel fekszik, de még erre sem mernék nagyobb összegben fogadni.
:D :D :D
A kérdező kommentje:
Egyet kellett volna csak. Rögtön gondoltam, hogy a plázába nem lehet lakni.
# 10/17 Időpont ma 14:44 Privát üzenet
És én vagyok az egyszerű :D :D :D
Jól értem, hogy megkérdezed, hogy egy TÉREN melyik UTCÁBAN lehet lakni, de a környező hat-nyolc utcából CSAK EGYRE vagy kíváncsi?
Hát, öcsi, gratulálok.
És végülis legyen benne kocsma és nyomtató vagy ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!