Honnan lehet rálátni a Moszkva térre (Széll Kálmán), ahova mindenféle kéregetés nélkül feltudok jutni?
Figyelt kérdés
Fényképet szeretnék készíteni teleobjektívvel a Moszkva térről és egy olyan helyet keresek ahonnan tisztán rálátni.2014. nov. 9. 19:39
1/4 anonim válasza:
A Várfok utcába vezető felüljáróról. A kéregetéssel ne foglalkozz, odébbállnak.
2/4 anonim válasza:
Igen, a 18, 59, 59A, 61 villamosok megállójuk feletti felüljáró, pont erre alkalmas, de ha, nagyon szeretnél, jó minőségű felvételeket készíteni, akkor bérelj drónt. Nincs engedélyhez kötve, de ha gondolod, akkor szólj az arra járóknak, hogy te készítesz felvételeket.
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából arra gondoltam, hogy valami távolabb helyről, esetleg a közeli bevásárlóközpontnak a parkolójából, de nem tudom, hogy oda betudok-e jutni és onnan mennyire jó a kilátás. Vagy esetleg valamelyik hegyről, ahonnan tisztán rálehetne látni a Moszkvára, Széna térre. Szóval valami távolabbi és magasabb helyről, mert az említett helyekről már készítettem és körülbelül mindenki. De azért természetesen köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 12. 09:36
4/4 anonim válasza:
Szívesen, de írom, kölcsönözz drónt, azzal tudsz jó légi felvételeket készíteni. A legolcsóbb ára is, már 70.000 Ft (egyben). Nézz szét a piacon, hogy milyen ajánlatokat kapsz.
A Mammut I., P5 szintjét, próbáld még ki. Valamennyire rá tudsz látni, a Széll Kálmán térre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!