K1ll3r03 kérdése:
Hogyan nyithatnám ki a kerékpár lakatom?
Figyelt kérdés
Sajnos elhagytam a kulcsomat már mindenhol kerestem de nem találtam...hogyan nyithatnám ki kulcs nélkül ?2017. júl. 27. 11:16
1/5 anonim válasza:
ez jó kérdés. itt a nyóckerben bármelyik tízéves csibész már pik-pak kinyitja úgy, hogy kulcs még soha nem volt a kezében...de már látott olyant.
2/5 anonim válasza:
Kérsz kölcsön valakitől egy kisflexet és veszel bele acélvágó korongot (400 ft).
3/5 anonim válasza:
Vagy ha valami utolso gagyi sodronyszál lakat egy jobb oldalcsípő fogó es levagja!
4/5 anonim válasza:
Ha nagyon nem boldogulsz, hívj hozzá lakatost. Nem árt, ha a bringa papírjai nálad vannak, ha netán meglát egy rendőr, vagy rád hívják.
5/5 Alex Fly válasza:
esetleg ha nem kezelnéd titkosan a lakatra vonatkozó információkat (pl. típus), akkor konkrét választ is kaphatnál. Anélkül csak annyit tudok mondani, hogy leginkább a tartalék kulcsával (minden lakathoz minimum két kulcsot adnak, pont ilyen esetre)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!