Hogyan zajlik 2017-ben a KRESZ vizsga?
Jövő héten megyek.
az érdekelne, hogy mi a menete: gondolom, bemennek csomóan egy terembe, és szgépnél meg kell oldani a feladatokat.
nem tudom, mennyi ideig tart és hogy milyen jellegű kérdések lesznek túlsúlyban: pár helyen azt írják, hogy a táblákat kell nagyon tudni.
B kategóriánál 55 kérdés van, ebből 10 kérdés 3 pontot ér, ezek jellemzően valamilyen elsőbbségi sorrendre kérdeznek rá, ezeknél lehet mozgókép is, ami a forgalmi szituációt ábrázolja.
A maradék 45 kérdés 1 pontot ér, ezek többek között a táblákra, a vezetéselméletre, üzemeltetési ismeretekre, közlekedési szabályokra kérdeznek rá.
Az elérhető 75 pontból 65-t kell elérni a sikeres vizsgához.
Kérdésenként 1 perc, vagyis összesen 55 perc áll rendelkezésre.
Nekem 8 nap alatt biztos nem menne, de egyik fórumon vki azt írta, h 1 nap alatt elvégezte. már ha elhisszük neki.
am az én iskolámnál volt vmi olyan lehetőség, h ha nem tudtam volna befejezni időben, plusz heteket lehetett volna venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!