Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik 2017-ben a...

Hogyan zajlik 2017-ben a KRESZ vizsga?

Figyelt kérdés

Jövő héten megyek.

az érdekelne, hogy mi a menete: gondolom, bemennek csomóan egy terembe, és szgépnél meg kell oldani a feladatokat.

nem tudom, mennyi ideig tart és hogy milyen jellegű kérdések lesznek túlsúlyban: pár helyen azt írják, hogy a táblákat kell nagyon tudni.

2017. júl. 22. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Bementek egy terembe, és gépen kell tesztet megoldani. Hogy hány kéréds van, az a megcélzott kategóriától függ. Táblás kérdésből nem sok szokott lenni, az túl egyszerű lenne. Lehetnek képek valamilyen közlekedési helyzettel (elhaladási sorrend), lehetnek rendőr karjelzések, lehetnek animációk (pl. bekanyarodhatsz-e, megállhatsz-e), és lehetnek egyszerű szöveges kérdések (pl. adhatsz-e hangjelzést, ha...). A tanfolyamon nem oldottatok teszteket?
2017. júl. 22. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

B kategóriánál 55 kérdés van, ebből 10 kérdés 3 pontot ér, ezek jellemzően valamilyen elsőbbségi sorrendre kérdeznek rá, ezeknél lehet mozgókép is, ami a forgalmi szituációt ábrázolja.

A maradék 45 kérdés 1 pontot ér, ezek többek között a táblákra, a vezetéselméletre, üzemeltetési ismeretekre, közlekedési szabályokra kérdeznek rá.

Az elérhető 75 pontból 65-t kell elérni a sikeres vizsgához.

Kérdésenként 1 perc, vagyis összesen 55 perc áll rendelkezésre.

2017. júl. 22. 13:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó, szóval tök ugyanolyanok, mint az e-titan tesztjei.
2017. júl. 22. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja.
2017. júl. 22. 13:38
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2017. júl. 22. 14:16
 6/7 anonim válasza:
Az e-titant ha ráfekszek nagyon, akkor 8 nap alatt meg tudom csinálni? Sajna csak annyi maradt vissza, eddig túl lusta voltam.
2017. júl. 23. 12:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Nekem 8 nap alatt biztos nem menne, de egyik fórumon vki azt írta, h 1 nap alatt elvégezte. már ha elhisszük neki.

am az én iskolámnál volt vmi olyan lehetőség, h ha nem tudtam volna befejezni időben, plusz heteket lehetett volna venni.

2017. júl. 23. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!