Ti hol gyakoroljátok, gyakoroltátok a mozgóképes KRESZ feladatokat?
Fixen van a vizsgán mozgóképes kérdés, legfeljebb nem emlékszel rá.
A kérdéseket random dobálja a program, de mozgóképes kérdés VAN, és pont.
Én is május végén vizsgáztam.
A mozgóképest úgy tudod gyakorolni, hogy a szakoe-n elindítod a feladatsort, ami mindig más kérdést dob fel, de nincs hozzá válasz. Olyat, ahol válasz is van, nem fogsz találni.
Szóval én itt az 55-ből 53 kérdést figyelmen kívül hagytam, csak léptem mindig a következőre, egészen addig, míg a mozgóképes nem jött. Igaz, itt sem láttam a válaszlehetőségeket, ezáltal a helyes választ sem, de szerettem volna találkozni a kisfilmekkel, mert azért annyira nem bonyolultak, hogy ne jöjjek rá a megoldásra. Mert így, hogy láttam őket még a vizsga előtt, volt idő megfigyelni.
Ugyanis ezek is olyanok, mint a többi kérdés: egy kaptafára készülnek, csak egyszer ilyen tábla van, egyszer olyan; egyszer így áll be a rendőr, egyszer meg úgy.
Több kisfilmben épp befordulsz egy útra, egyikben egy lakó-pihenő övezet tábla mellett haladsz el, és az a kérdés, h szabad-e várakozni. Meg tudod figyelni, hogy van járda...
Befordulsz, megállni tilos tábla mellett mész el... szóval a táblák változnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!