Elsősegély tanfolyam kihagyása?
Az történt hogy elsősegély tanfolyam lett volna, kihagytam mert nemértem volna oda felhívott az oktató hogy akkor befizetteti velem ismét a tanfolyamot 15percem van oda érni és elég lekezelő volt de én úgy tudom hogy kihagyhatom a tanfolyamot. Mi lesz most?
Budapesten történik
Szard le és ne fizesd be.
Nem kötelező az elsősegély tanfolyam.
Tényleg nem kötelező a tanfolyam, anélkül is levizsgázhatsz.
Más kérdés, hogy sikerül-e, mert a tanfolyamon elmondják, hogy miket kérdeznek vizsgán, és hogyan.
Meg az újraélesztést, stabil oldalfekvést, kötözéseket hogy fogod megtanulni?
Egyébként youtube-on minden fent van, vagy ha van egy ismerős, aki segítsen, akkor a két utóbbival nem lesz baj.
De a bábut, az újraélesztést hiába mondják el, hiába nézel róla videókat, ha életedben először a vizsgán látsz majd babát, akkor nem fogod tudni megcsinálni.
Nekem nem is ment egyből, meg a többieknek se mindenkinek, vagy túl lassan, vagy túl gyorsan nyomtuk, meg nem elég erősen, vagy rossz helyen, stb.
Ha mást nem is, az újraélesztést azért komolyan veszik.
És vizsgára való jelentkezéskor meg kell adni, hogy jártál-e tanfolyamra, ha igen akkor hol, és hány órában.
Ha látják, hogy bizonytalan vagy, rápillantanak a lapodra, és kiderül, hogy azért nem tudsz semmit, mert nem is tanultad, akkor szerintem ne nagyon számíts jóindulatra.
Amúgy eleve fura ez a "nem értem oda".
Akkor elkésel... és mi van akkor? Nem fél órás az a tanfolyam.
Nekem pl 3 délután volt, mindig pénteken.
Egy alkalom 2-3 óra volt.
Van olyan, hogy 1 nap, de akkor az egy fél napos program, és ha el is késel, akkor se maradsz le mindenről.
De nem ez a jellemző, hanem hogy 2 alkalomra elosztják, délután-estefelé, ahogy az elméleti oktatás szokott lenni.
Én kevésnek érzem a 4 órát, de végül is bele lehet sűríteni.
Meg mondjuk az se mindegy, hány fő van egy csoportban, mert mi 9-en voltunk, és az is sok idő volt, mire mindenki végigcsinálta a stabilt meg az újraélesztést.
A kötözéseket persze egyszerre csináltuk, párban.
Meg azt el tudom képzelni, hogy van ahol csak beszélnek, vagy kivetítő van, és az anyagot odaadják nyomtatva vagy pendrive-on.
Mi jegyzeteltünk, nyilván ez is idő.
De hogy tudtál 4 órát késni?
Az már nem késés, ha el sem mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!