Tehát a kézipoggyászban (wizzair) 100x10 ml folyadek lehet, szóval 100 ml-ig 10 db. DE a zacsi amibe tenni kell egy darab egy literes lehet. Kiprobaltam,5 db 100 ml fér bele. Akkor most hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Csomo cikket elolvastam a temaban, megsem jutok dulore.2017. júl. 21. 16:31
1/5 anonim válasza:
10 x 10ml = 1Liter folyadék vihető fel képzipoggyászban, de max. 1db 1Literes zárható zacskóban. Ez így puszta elmélet csak, mert annyi sosem fog beleférni. Ha 5db fér bele, akkor annyit tudsz felvinni. Nem lehet két db 1 Literes zacskód a poggyászban.
2/5 anonim válasza:
1db 1literes átlátszó, visszazárható tasakot vihetsz fel. Azért mondanak max 10db 100ml-s cuccot mert a folyadék is csak max 1 liter lehet, de valóban a tubusok/flakonok miatt persze nem fér bele 10.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést!
Szomorú tények.:D
2017. júl. 21. 19:52
4/5 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy meg fogják mérni a zacskó méretét. Simán beleteszed a 10 flakont egy zacskóba, és felviszed.
5/5 anonim válasza:
Ferihegyen lehet h nem, de pl. németországban nekem már szóltak érte, hogy ez nagyobb, mint 1Liter (volt kb. 1,2Liter) és vetettek velem szabvány 1Litereset a reptéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!