Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nektek megvolt az 580 km a 30...

Nektek megvolt az 580 km a 30 gyakorlati ora alatt? Ha nem, mennyi hianyzott?

Figyelt kérdés
Kb hany ora a realis?
2017. júl. 5. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Az unokámnak, múlt nyáron, bőven megvolt. 19,3 km/órás átlagsebesség kellene hozzá. Persze nem minden percben a forgalomban autóztak, de 25 km/órás átlagsebességgel picivel több, mint 23 óra kell hozzá.
2017. júl. 5. 16:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem relevans az atlagsebesseg a tanulas soran, amikor sok-sok ido a parkolassal es a megfordulassal telik el.
2017. júl. 5. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor van meg, amikor az oktató úgy akarja, hogy meg legyen, azt ugyanis nem ellenőrzi hitelesen senki.

A vezetési kartonra annyi kilométert ír be az oktató amennyit akar.

Más kérdés hogy sok tanulónak valóban kevés a 30 óra gyakorlás a sikeres vizsgához, a biztos bukás tudatában nem kellene olyankor erőltetni a vizsgát

2017. júl. 5. 18:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Mondjuk nem ez volt a kérdés.

Lehet a te oktatód ilyen volt, az enyém nem kamu adatokat ír a kartonra.

2017. júl. 5. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor kérdezd az oktatódat...

Neked teljesen mindegy másoknak mennyi gyakorlás kellett, ha az nem kielégítő válasz, hogy lényegében az oktatón múlik

2017. júl. 5. 19:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Nézd, ha érdekel, akkor megkérdezhetem, nem írtam sehol olyat, hogy ettől függne az én óraszámom.

Ha nem tudsz válaszolni érdemben, akkor görgess tovább.

2017. júl. 5. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!