Melyik a legolcsóbb mikrobusz?
Figyelt kérdés
Típus érdekel. A legolcsóbb alatt a végösszeget értem, tehát vételár fogyasztás fenntartás.
5-8 személyes közötti érdekel, tehát "B" kategóriával vezethető legyen. Feltételezem, hogy a 9 személyes, "B" kategóriával még vezethető már magasabb adminisztratív költségekkel jár, mert már nem személyautónak minősül. Javítsatok ki, ha ebben tévednék.
2017. júl. 1. 12:25
1/4 anonim válasza:
Barkas B1000. De ha maiakban gondolkozol, nem hinnem hogy oriasi kulonbsegek lennenek a fenntarthatosagban, de legolcsobban talan a Vivaro/Trafic/Transit trio kozul valamelyikkel lehet kijonni, hisz talan ezek a legelterjedtebbek.
2/4 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy a barkasznak ma iszonyatosan felment az ára mert muzeális. 1-2 milliókról hallottam mire egy átlag barkasz vizsgaképes lesz, sokat eszik s már az alkatrészek is drágák hozzá és az üzembiztonság is kérdéses. (arra gondolok, hogy mennyire nyeli el a pénzt). Bár 1-2 milliót ha beleöltünk akkor talán már nem annyira. Amiket te mondtál azoknak mennyi az ára használtan s mennyi a fentartása? Monduk fél millióból vehetők s évi másik fél millióból fentarthatóak(plusz üzemanyag)? ez csak egy durva tipp)
2017. júl. 1. 14:05
3/4 anonim válasza:
gúgli, mikrobuszkereskedés. ott pontos választ kapsz.
4/4 A kérdező kommentje:
a fenntartási költségei is össze vannak ott foglalva?
2017. júl. 1. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!