Milyen autót vennétek ha az a cél, hogy a legolcsóbb legyen?
Ne csak maga az autó legyen olcsó, hanem a fenntartása is, alkatrész ár, stb.
Tehát a 100 000 Ft-os vagy az alatti autó nem jó ha rá kellene költeni több száz ezret.
Az se jó ha azért olcsó mert 10 liter fölötti a fogyasztása.
Nekem a VW polót ajánlották, az ilyen autó. Találtam is egyet
140 ezer Ft, 4.5 literes fogyasztás
de jövőre lejár a műszakija, gyanús nekem, hogy százezreket kellene rákölteni...
Micsoda igények...
100ezres vételár, alacsony fogyasztás, nulla szerviz... Nincs olyan autó.
Nem sok fogalmad lehet egy autó fenntartási költségeiről, az említett ársávban olyan roncsokat találsz, ami, ha kibírja a műszaki vizsga lejártáig kész főnyeremény, s akkor mehet a bontóba, vagy nem keveset kell rá költeni
Gyűjts össze legalább 300ezer forintot, s akkor talán tudsz venni egy vállalható állapotban lévő Swiftet, 100ezerből legfeljebb biciklit, vagy busz bérletet érdemes venni.
Vannak eladó autók 100-200ezerért, de olyan nincs, ami szerviz nélkül, megbízhatóan működik is abban az ársávban.
A névre iratás költségei sem filléreses egy roncs esetében sem
Egy normális állapotban lévő öreg Swift ára 250-300ezer körül mozog.
100-200ezer között Swiftből is csak lepusztultat lehet venni.
Ismerősök kerestek munkába járós olcsó autót, rengeteg lepusztult Swiftet láttak, végül egy Skoda Favoritot vettek meg némi alku után 250ezerért, ami azóta is működik, 100-150ezerért csak roncsok voltak
nagyon nem megy a szövegértés. a 100 000 Ft egy példa volt nem összeghatár. ráadásul azt írom én is hogy nem jó. erre itt győzködtök hogy nem jó...
nem lehetne figyelmesen elolvasni a kérdést válasz előtt?
szó nem volt arról, hogy 100 000-ért akarok venni autót.
arról azonban szó volt, hogy az alkatrész ár is megfelelő legyen és hogy az autó végösszege a kérdés. persze irkálhattok össze vissza bármit, szólásszabadság van, de alapvetően azokhoz szól a kérdésem, akik a kérdésre válaszolnak s nem valami mást találnak ki helyette.
300-400ezerből tudsz venni olyan autót, amire vélhetően nem kell sokat költeni, de annál is illik olaj cserével, szűrők cseréjével, vezérlés cserével kezdeni a használatba vételt.
Ennyiért is a sokat hangoztatott Swift irányába böngészd a kínálatot.
A kis fogyasztás is szempont nálad, ami szintén a Swift mellett szól, lehet nem szeretni a Suzukit, de sokkal megbízhatóbb, mint a többi szóba jöhető kicsi, vagy közepes méretű autó.
100-ból semmit nem kapsz, az egy dolog, hogy a hirdetésekben sok ilyet látsz.
Ha az érdekel melyik a legolcsóbban eltartható kocsi, az a Swift. Pont. Annál nincs lejjebb.
Nem véletlenül lett ennyire elterjedt és híres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!