Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen autót vennétek ha az a...

Milyen autót vennétek ha az a cél, hogy a legolcsóbb legyen?

Figyelt kérdés

Ne csak maga az autó legyen olcsó, hanem a fenntartása is, alkatrész ár, stb.

Tehát a 100 000 Ft-os vagy az alatti autó nem jó ha rá kellene költeni több száz ezret.

Az se jó ha azért olcsó mert 10 liter fölötti a fogyasztása.

2016. dec. 23. 10:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

100 ezerért is lehet működőképes autót venni, ami keveset eszik, olcsón fenntartható, FELTÉVE, hogy magad szereled. Akkor fillérek.

Egyébként ez pont az az ársáv, ahol még rádobsz 200-300 ezret és működni fog. Vannak ritka kivételek, mert pl: a jobbat se lehet többért eladni, mert a sok lelakott, szétcigizett, széthányt f"s lehúzza az árakat.

2016. dec. 23. 22:46
 12/13 A kérdező kommentje:

ezt a részt továbbra se értem.

3-400 ezerért olyant ami vélhetőleg jó

vagy

100-ért olyant ami biztos hogy nem jó s 2-300 ezerért megszereltetni s gy 3-400 ezer lett egy olyan autó ami jóval nagyobb esélyel mint a korábbi vélhetően jó.

főleg hogy szervizben egy előzetes álapotfelméréssel azért megmondják, mit kell cserélni rajta, mégha nem is látnak mindenhova bele.

vagy nem?

2016. dec. 24. 06:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Félreértettél.

Én úgy gondoltam, hogy szerelővel rádobsz ennyit. Amúgy jóval kevesebbet.

Annyi előnye van, hogy ha te költesz rá, tudod, mi lett megcsinálva. Egyébként általában nem éri meg erre játszani, mert a hibák általában nem annyit vonnak le a vételárból, mint amennyiből te megcsinálod vagy megcsináltatnád.

2016. dec. 24. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!