Milyen autót vennétek ha az a cél, hogy a legolcsóbb legyen?
Ne csak maga az autó legyen olcsó, hanem a fenntartása is, alkatrész ár, stb.
Tehát a 100 000 Ft-os vagy az alatti autó nem jó ha rá kellene költeni több száz ezret.
Az se jó ha azért olcsó mert 10 liter fölötti a fogyasztása.
100 ezerért is lehet működőképes autót venni, ami keveset eszik, olcsón fenntartható, FELTÉVE, hogy magad szereled. Akkor fillérek.
Egyébként ez pont az az ársáv, ahol még rádobsz 200-300 ezret és működni fog. Vannak ritka kivételek, mert pl: a jobbat se lehet többért eladni, mert a sok lelakott, szétcigizett, széthányt f"s lehúzza az árakat.
ezt a részt továbbra se értem.
3-400 ezerért olyant ami vélhetőleg jó
vagy
100-ért olyant ami biztos hogy nem jó s 2-300 ezerért megszereltetni s gy 3-400 ezer lett egy olyan autó ami jóval nagyobb esélyel mint a korábbi vélhetően jó.
főleg hogy szervizben egy előzetes álapotfelméréssel azért megmondják, mit kell cserélni rajta, mégha nem is látnak mindenhova bele.
vagy nem?
Félreértettél.
Én úgy gondoltam, hogy szerelővel rádobsz ennyit. Amúgy jóval kevesebbet.
Annyi előnye van, hogy ha te költesz rá, tudod, mi lett megcsinálva. Egyébként általában nem éri meg erre játszani, mert a hibák általában nem annyit vonnak le a vételárból, mint amennyiből te megcsinálod vagy megcsináltatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!