Milyen teherautót vezetni?
Figyelt kérdés
Még sosem ültem teherbe, eddig csak kisautóval járkáltam. Még a rutinórák előtt vagyok. Mire kell figyelni? Mekkora ívbe kell fordulni, h a hátúlja is kövessen jó helyen? Milyen érzés legelső alkalom? Könnyű e a pofozos váltó? Nagy e a holttér? Nehéz vele tolatgatni? Majd forgalomban kell manőverezgetni? pl parkolgatásom megfordulások...2017. jún. 27. 15:57
1/3 anonim válasza:
Nem nagy kunszt. Rosszabbra számítottam. Ha kellően odafigyelsz a széleire érzésből ellehet vele fordulni. ANnyira szűk sz*r helyre úgyse visznek be vele. Tolatni én jobban szerettem, mint személyautóval mert a tükörben látod a végét és nem kell rászámolgatni, mint a mai autókban. Ott amit látsz a tükörben az a valóság. Nem hiszem, hogy pofozóst fogsz vezetni, legalábbis nekem sima 6 sebességes váltóm volt, felezőkkel. Forgalomban pedig nem manővereztetnek. Normálisan vezetni kel 45 percet. Általában tesznek bele a forgalmin 4-5 körforgalmat meg leglaább 2 Stop táblás indulást, abból egynél balra kanyarral. Legalábbis nálam ezek voltak, decemberben csináltma a jogsit Szigetszentmiklóson.
2/3 A kérdező kommentje:
Én majd MANnal leszek, és azt mondják pofozni kell.
Én a B jogsiból indulok ki, azt utáltam, folyamatosan mondta a dolgokat, nem is ismertem annyira a várost, stresszeltem végig, nehogy rossz sávba forduljak... lássak minden táblát, mondhatni táblaerdő a város, 5 tábla 20 méterenként...
Azóta persze fel sem tűnik ez, mintha csak azokat látnám amire szükségem van, nem is tudom igy leírni.
Attól tartok majd megint jön ez a stressz majd
2017. jún. 27. 16:24
3/3 anonim válasza:
Egyszerű mint az ágybavizelés.... rosszabbra számitottam én is, de lazán minden ment elsőre...
Elején a féket kellett megszokni, de semmi para....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!