Kutya235 kérdése:
Waberer's Szemerey kft?
Miért nem érdeklődsz egyenesen náluk? Sofőrszakmát is.erve, ugy is a szájkaratésok írnak csak, igy meg nem fogsz pontos képet kapni.
Honlapjukon ott a t.szám hivd fel őket, vagy facebookon írj nekik, nekem azonnal válaszoltak.
2017. jún. 19. 11:34
2/11 A kérdező kommentje:
Igen felhívom majd őket dehát mondhatnak ott is akármit hogy így meg úgy van aztan gondoltam ha valaki ebbe a munkarendbe dolgozik majd válaszol de köszi :D
Nyilván csak a szépet fogják mondani, és nyilván dolgozni kell....
D3 hogy ha idejön 10 kamionos és ocsarolni fogja, akkor az a 10 kamionos szavara adaz akinek levinta, mert mondjuk lopott, autót tört stb...
Szemerey az olyan, hogy náluk dolgozni kell, tehát ha a léhüttő fajta vagy, aki inkább kibújik a munka alól, akkor nem a Te helyed.....
2017. jún. 19. 12:20
4/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyanfajta :D
Ha korrektek velem akkor elvegzem megcsinálom amit kérnek
Fizetés kb 250 körül jön ki, a munkarendet betartják, de a göngyölegezéssel elég sok a szívás.
2017. jún. 19. 22:46
6/11 A kérdező kommentje:
#5 Hány órát kell dolgozni egy hónapban azért a 250-ért?
2017. júl. 19. 22:18
Változó nagyon, mert kevés a komissiózó és a cucc ritkán készül el időben. Magát a fuvart 7-8 óra alatt megcsinálod, mert kevés hely van, ahová max. 3 óra vezetéssel nem érnél oda, 1 óra a lepakolás és jöhetsz vissza. A gond akkor van, amikor a rámpára kell órákat várnod.
2017. júl. 21. 07:36
9/11 anonim válasza:
Belföldi hetelős munkarend:
ígérnek 300-at hetelősként.Aztán mondják, hogy elvárt 2 hétvége is.Ugye az már fél hónap.Akkor már nemzetközi plusz egy hét és megvan az 500 nagy kamionban.Ha nem mész hétvégén akkor napi 15 óra munka, van hogy 2x indítasz egy napot és 30 fokban nem tudtál aludni nappal:)és meg lesz a 240e
2017. okt. 31. 14:59
10/11 anonim válasza:
Sziasztok. Én most kezdtem foglalkozni a gondolattal,hogy a Waberer,s szemereyhez mennék sofőrnek. Az Alsónémedi telephely,belföldi árúterités van meghirdetve,és nekem minden tekintetben jó volna,közel van, "C" s jogsim már vagy 30 éves,gyakorlat minden tekintetben,és áruteritői tapasztalat is van bőven.Viszont! sehol nem irják mennyit kell dolgozni naponta,heti viszonylatban! Nem irják mennyi a fizetés,hétvégi munka,semmi ilyesmit! Van ittesetleg valaki aki tudná ezeket az infókat!? De olyasmi is érdekelne,hogy a náluk dolgozó sofőröknek van e alapra valami költsége? azt irtátok hogy munkaruhát adnak,valaki azt ishogy GPS van az autókban,,de ezeken kivül be kell e ruházni valamire? A fizetés mennyire fix? És mennyire lehet haviszinten számitani arra hogy időben utalnak?! De aztmeg se kérdezem hogy rendesen bejelentett állás e??
2018. dec. 2. 10:40
Kapcsolódó kérdések: