Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Waberers szemerey-nél dolgozik...

Szoragy kérdése:

Waberers szemerey-nél dolgozik valaki belföldesként KEZDÖKÉNT?

Figyelt kérdés

igazábol az érdekelne hogy mennyire tartják be az igéretüket.

hogy telik egy nap hütösként,ponyvásként.

mennyire hajtják ki az ember lelkét?

vezetési,és pihenöidöket be lehet tartani?

az állásinterjun sok szépet jot mondtak,de gondolkodoba estem hogy menjek e hozzájuk..

2016. dec. 1. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

dolgozik.

betartják, csak mindent levonnak.

Hűtősként.

Sokszor neked kell megpakolni a kamiont, takonykór garantált a hűtőházak miatt, lerakóknál van, hogy 8 órát kell dekkolni, van, hogy 1 héten belül csak 1x mész vissza a telephelyre, a többit a kamionban dekkolod le(hiába napi bejárásra jelentkeztél)

Mindenütt sok szépet, jót mondanak, csak éppen kell az ember, ezért beetetik a népet, aztán meg csodálkoznak, ha 2 hét után elhúznak az adott helyről.

2016. dec. 2. 06:54
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Baromság, betartják, èn Pennyztem. Váltós leszel, nappal vagy éjszaka mèsz. Az autót rámpára állás után te pakolod elektromos bèkával, az áruházban is te húzod le, nem megerőltető. Fizetés jó ès minden nap otthon vagy. Ami rossz, pennynèl nagyon nehéz rámpák vannak, szűk a hely, nehèz berakni, forgalmas főútról kell betolni, stb.
2016. dec. 2. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
200eFt alatt nem buli 70 órát dolgozni 1 hónapban, szerintem.
2017. jan. 7. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:

70 óra egy hónapban, látod te, miről beszélsz?:D

40 óra egy átlagos munkahét, 160 a havi.

Pennynél átlag napi 9-10 órát dolgozol és 280 körül keresel.

2017. jan. 8. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 "40 óra egy átlagos munkahét"

Hétfőtől-Szombatig (6napra) az nem annyi.

10óra/nap, az közelíti a 60órát.

De szerintem több, mert 9 órát vezetsz+rakodás,papírmunka, pihenőidő.

2017. jan. 30. 21:45
 6/6 anonim válasza:
43%
ha a felvételinél 1 vagy 2 ember 0 km es a többi 6 ember tapasztalattal rendelkezik akkor jó tanácsként mondom közben keres mást is mert nem fognak felvenni. még akkor sem ha ők adták a szándék nyilatkozatot az OFÁ ak
2017. márc. 19. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!