KRESZ gyakorló CD nem úgy pontoz mint a vizsga?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a KRESZ elméleti vizsgám és gyakorolok a CD-n. Előbb az egyik mozgóképes kérdést nem tudtam csak és 70 pont lett a 75-ből. Most pedig egy műszaki kérdésnél hibáztam és 72 pont lett. A mozgóképes kérdéseknek nem max 3 pontot, a műszakiaknak pedig max 1 pontot kéne érniük?2017. jún. 18. 16:21
1/1 anonim válasza:
Valamit benéztél, esetleg ha nem adtál rossz választ, akkor nem válaszoltál, mert letelt az idő, és továbbugrott.
Nem pontoz máshogy.
Én is csinálom, max annyi fordulhat még elő, hogy mikor belassul a netem, 2x nyomok rá a "következő kérdés" feliratra, és így egy kérdést átugrok, nem is látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!