Közvetlen a forgalmi vizsga előtti gyakorló órákon megbuktatok volna ha akkor van a vizsga?
Figyelt kérdés
Én kedden vizsgázok és ma voltam utoljára gyakorló órán 30+10 órát vezettem, de annyira érzem ,hogy nem fog sikerülni, ma is 2-3 alkalommal vágtak volna meg, egy stop tábla meg egy rossz parkolás miatt, és már most el vagyok keseredve...2014. aug. 1. 14:18
1/7 szántóvető válasza:
nem.
a stoptáblára oda lehet figyelni.a parkolás gyakorlati feladat,azt nehezebb jól megcsinálni.
magabiztosan menj vizsgázni.hidd el hogy profi vagy.akár mondogadhatod is magadban.meg fogod döbbenteni a vizsgabiztost a tudásoddal.
2/7 anonim válasza:
Legnagyobb baj az ha izgulsz. Ne izgulj, fogd fel úgy mint egy normál óra és koncentrálj. Ne a mögötted ülő korrupt csimpánzra meg a melletted ülő pénzszívóra figyelj hanem a közeledésre. Légy határozott és magabiztos, táblák, sebesség, irányjelzők, tükrök fontosak nagyon. Tükrök főleg, figyeld mindegyiket amikor csak érzed. Illetve a jobbkezes utcákra mert ezeknek orgazmust jelent ha nem nézel be.
3/7 anonim válasza:
Én is 40 órát vezettem, és szerdán fogok vizsgázni! Vasárnap voltam gyakorolni, meg megyek még holnap reggel...én is el vagyok keseredve mert vasárnap kb nekem is 3 olyan bakim volt ami tuti bukás....ráadásul én is nagyon drukkos vagyok...kitartàs, drukkolok nagyon!! Írd meg, h sikerült!
4/7 anonim válasza:
Ne izguljatok és menni fog!! Ha izgulsz tuti hogy hibázni fogsz. Táblákat figyelni kell nagyon, tükröket nézni sokszor. A parkolás olyan, hogy azt a sok sok gyakorlással tanulja meg az ember.
5/7 A kérdező kommentje:
Elsőre átmentem :)
2014. aug. 6. 11:08
6/7 szántóvető válasza:
GRATULÁLOK! ez a profizmus.most már mindent bele,vezess a lehető leggyakrabban.hány hibapontod lett?
7/7 anonim válasza:
Én is átmentem :))))) Gratulálok magunknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!