Mennyire van esélyem 20 évesen áruszállítás területen?
Figyelt kérdés
Most 19 vagyok nyár végére kb. meglesz a C kategória jövőre érettségizem és utána már munkát szeretnék vállalni, de semmi tapasztalattal van esélyem?2017. jún. 7. 21:19
1/9 anonim válasza:
Ha tudsz vezetni, az esély megvan. Csak bátran vágj bele.
2/9 A kérdező kommentje:
Hat majd kiderul mennyire megy egy teherautoval.:D Megcsak az elmeleti reszt csinalom.
2017. jún. 7. 22:34
3/9 anonim válasza:
Azért csak óvatosan.
Mindenki ígér mindent, de kicsit gondolj bele.
Te kit alkalmaznál előbb?
Aki 5-10-15 éve vezet teherautót, vagy aki 3 hete?
4/9 anonim válasza:
Közben csináld az E kategóriát is, menj kezdj valami 7,5 tonnással mondjuk, lesz meló szerintem. Aztán 21 évesen mehetsz 40 tonnás nyergessel is Angliába, vagy bárhova, rengeteg céghez felvesznek.
5/9 A kérdező kommentje:
Az E kategoriat csak 21 evesen lehet elkezdeni nem?
2017. jún. 9. 23:10
6/9 anonim válasza:
nem tudom figyeled-e még a kérdést, én 22 vagyok, nekem most volt az elméleti vizsgám 07.08-án rutinból, 07.25.-én BÜ-ből lesz vizsgám, utána meg ugye forgalmi vezetés
nekem az a tervem egyébként hogy megcsinálom a C-t aztán megérdeklődöm a Spar-nal hogy finanszírozzák-e esetleg a GKI-t is (azt tudom hogy az E kategóriát finanszírozzák), ha nem akkor azt még megcsinálom saját pénzből, és utána az E-t
csak azért írtam hogy a Spar-nál tuti van esélyed, ha persze bírod azért a fizikai munkát (neked kell rakodni)
7/9 anonim válasza:
már most csinálhatnád az E-t ha meglenne a C-d, annyi a lényeg hogy legyél 18 éves + 2 éves B-s jogsid legyen
8/9 A kérdező kommentje:
6-os valaszolo ha gondolod megtudom neked kerdezni, sparnal csinalok diakmunkat sok kamionossal beszelek amikor veszem at a kamiont enis oda tervezek majd menni, jovore erettsegizem es utana.
2017. jún. 30. 20:03
9/9 A kérdező kommentje:
Az emelőhátfal és elektromos béka vizsgát azt meglehet náluk csinálni.
2017. jún. 30. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!