Személy és vagyonőr pólóban hivatalos logóval, és cégnévvel, lehet közlekedni a városban? Nem állítanak meg, és nem büntetnek meg érte?
ez olyan, higy egy haverom egyszer police felíratú pólóban volt és egy csávó elkezdett keménykedni hogy majd feljelenti
megkérdezte a rendőr nagybácsit hogy lehet-e ebből gond, ő is csak nézett, hogy mi ezzel a baj
2-es miért kell ennyire általánosítani?
Tudjuk hogy sok a s**gfej köztünk, tudjuk hogy sokak kb arra jók hogy odarakják egy zárt ajtó mellé oszt' őrizzed, mert többre nem képesek. De azért van ám kivétel is.
Üdv: egy őr
Számomra mindig is egy inproduktív munkát végző, az esetek 95%-ban dolgozni nem akaró, bukott rendőrök, katonatisztek maradnak. Nem kell más, csak menj be egy üzletbe. Ott vannak 5-en, sétálgatás, nyakra-f.szra a cigaretta szívás, beszélgetés. Hozzáteszem, nem minimálbérért. Szó szerint a semmiért kapják a fizetésüket. Sajnálom, de én olyan családban/közegben/környezetben nőttem fel, ahol produktív dolgokra használtuk a munka szót. Az, hogy állok egy boltban napi 8 órát, kiolvasom az összes újságot, az összes ismerőssel beszélgetek aki arra jár, meg 20 percenként elpattintok egy szál cigit, sok esetben nettó 140-150 ezres fizetésért, az az én szememben nem munka, hanem lézengés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!