Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kresz-t oktatás formájában...

Kresz-t oktatás formájában könnyebb tanulni vagy neten? Most kezdem majd a kresz-t és nemtudom hogy járjak be, vagy tanuljam neten (ahol adnak egy kódot)

Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Kinek hogy.

Aki nem tudja rávenni magát a tanulásra, annak talán jobb a tantermi, mert ott valamennyire kötelezve van.

2017. jún. 3. 16:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor tantermi lesz😁
2017. jún. 3. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

a tanterminek verhetetlen az előnye...(persze, ha jó az előadó)

ha előadás közben lehet kérdezni, arra az élet forgatagából kivett példával válaszol az oktató, akkor az mindennél előnyösebb.

Járj be, nem bánod meg.

2017. jún. 3. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:

A tapasztalatom az, hogy a netes csak arra elég, hogy átmenj a KRESZ teszten, de konkrétan megtanulni semmit sem fogsz, pláne, ha félsz, hogy lejárt az idő és inkább nem olvasod amit el kellene. Ha becsületesen végig olvasod se biztos, hogy oda tudsz figyelni.

Tavaly csináltam neten, a vizsgán jól begyakorolt kérdések segítségével mentem át 1 hibával 10 perc alatt, az 1 hiba is fogalom kérdés volt. Most egy év elteltével nem tudom a táblák egy részét pl., vagy a rendőr ,mint forgalom irányító jelzéseiben sem vagyok biztos, a villamosnak, hogy mikor van elsőbbsége (mondjuk olyan helyre nem megyek, de akkor is....) végképp kiesett.

A bejárós oktatáson kapsz könyvet, később is hasznos lehet, a vezetés elhúzódhat, bármikor elő tudod venni. A net időkorlátos, 60 órán belül és azt hiszem a 90 nap után már nem enged fel.

2017. jún. 3. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!