Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ezt hogyan lehetne megoldani...

Ezt hogyan lehetne megoldani igy? Sőt egyáltalán lehetséges?

Figyelt kérdés
Nis a csigavér autosiskolába járok b kategóriás jogosítványra a kressz oktatáson már tul vagyok most már csak julius 6án fogok vizsgázni kresszböl akkora kaotam időpontot. Nos közben az elsősegély tanfolyamot is megcsinálom. Viszont kressz vizsga után sokat kell várni vezető oktatóra és autóra mert ugymond sokan vannak kevés oktatóra. Na most ahogy számolgatta az iskola kb ezzel a tempóval decemberre lesz meg a jogsi. Lehet intenzivre is menni ami több pénz. Nekem legföképp állás betöltötésére kellene a jogositvány. Most az lenne a kérdésem lényege hogyha nekem van több olyan ismerősöm aki hivatalosan fö és másodállásban gépjármű vezető oktató hogyha náluk végzem el a vezetést akkor csak ugy tehetem hogyha szerzödésben állnak a csigavér autosiskolával ? Vagy ez hogyan működik? Mert jo persze tudom mindenre van határidő időpontok stb.. de azért nem hiszem hogyha májusban kezdtem a jogsit hogy akkor decemberre kéne meglennie. Köszi a válaszokat.
2017. máj. 31. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha van oktató ismerősöd, iratkozz át az ő iskolájába és csináld nála a vezetést.
2017. máj. 31. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem alapból abba az iskolába jelentkeztél, amelyikben az ismerősöd tanít?
2017. máj. 31. 13:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak nis ismerősöm van aki oktat viszont nem tudom hogy feltétel e az hogy most szerződésbe legyen a csigavér iskolával. Másodikak azért nem iratkoztam be abba az iskolába mert a budai suli tűnt a legjobbnak az összes közül amiket néztem akkor .
2017. máj. 31. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszéld meg az ismiddel, hogy vállal e, stb. Ha igen, akkor jelentkezz át abba a suliba, ahol az ismerősöd oktat.
2017. máj. 31. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!