TI mit tennétek a helyemben?
Figyi, tudom nem ismersz, de ha nekem sikerült elsőre 35 óra után akkor neked is sikerülni fog, én másfél éve vezetek és még mindig nem érzem az autót, egyszerűen balek vagyok, egyből kettőbe nem tudok rángatás nélkül váltani. Vizsgán én is féltem, de rájöttem, hogy felesleges, mindenki így kezdte ( akkor még hittem magamba) megittam előtte egy kevéske vizet, pont a vizsga előtt, de előtte nem ittam, nehogy pisilni keljen , mert akkor még jobban izgul az ember ( vagyis én, bár én is ember vagyok) helyedbe maradnék ennél az oktatónál, hisz mondtad, hogy jól megy és szeretsz vezetni. Akkor meg kibírod még egy picit, következő sikerülni fog. Tudom. Hiszek benned!
Balesetmentes közlekedést! írj amikor vizsgázol. :)
19/F
Szia!
Ne keseredj el. Valószínű, hogy egy csomó pénzt kidobtál, de gondolj arra, hogy alapból többet vezettél és egy annyival több tapasztalattal kerülsz majd ki egyedül a forgalomba, mint egy olyan, aki csupán 30 óra után már sikeresen levizsgázott.
Nekem azt hiszem nem volt meg a 30 órám se, mikor vizsgáztam. Sikeresen letudtam, viszont miután kikerültem a forgalomba, akadt elég gondom. Nem beszélve arról, hogy egy teljesen más autót kellett megszoknom, és mindemellett figyelnem is kellett még egy csomó más dologra. Borzasztó volt, ameddig belerázódtam, főleg hogy tudtam, nincs már mellettem az oktatóm, hogy lefékezzen, ha valami hülyeséget csinálnék. Valósággal úgy éreztem, hogy kellett volna még pár óra, mielőtt 'kidobnak' élesbe.
És most ne haragudj, hogy ezt mondom, de lehet, hogy a gond inkább veled van, hisz te mondtad, hogy voltak olyan órák, amikor tökéletesen vezettél. Ne stresszelj, nincs értelme, mert olyankor csak bepánikolsz minden kis apróságon. Én például majdnem levittem egy tükröt, és úgy is voltam vele, hogy biztosan megbuktat. Valóban, megijedtem, de már nem mehettem vissza az időbe, hogy korrigáljam a hibámat. A végén meg kiderült, hogy mégis átengedtek. Szóval, ne stresszelj, ne pánikolj, csak ügyesen! Semmiféleképpen ne add fel! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!