Székesfehérváron hol lehet ingyen parkolni?
Figyelt kérdés
Az összeset amiről tudtok legyetek kedvesek felsorolni. Köszi.2017. máj. 10. 10:49
11/15 anonim válasza:
Nem értem. Ha valami nem színes,akkor nyilván nem kell fizetni. Én is mindig ezt nézegetem,mert nem akarok a városokban forgolódni és fizetni. Nekem be vállt.
12/15 anonim válasza:
Arra tudok gondolni, hogy talán kiépített parkolóhelyet keres. De hát nem mindegy, ha nem ott van, ahová menne?
13/15 anonim válasza:
Az összeset senki sem fogja neked felsorolni... nem írtad, hogy a városközpont érdekel, szóval nem tudom, miért vagy felháborodva az 1-es válaszadó válaszán. :D
Városközpontban a pláza mögött van egy kisebb parkoló, ha ott még ingyenes. A murvás a pláza és a Fehér Palota mellett ami nagy, a piac egy része is parkoló ár a Selyem utca felé. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
14/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Először is köszi a választ!
Másodszor: az első válaszoló válaszán azért vagyok kiakadva, mert flegmázás nélkül is rá lehet kérdezni hogy melyik városrészre gondoltam, ha már elfelejtettem odaírni. Nem is vártam hogy az összeset leírja valaki.
2017. máj. 10. 22:22
15/15 anonim válasza:
"Nem is vártam hogy az összeset leírja valaki."
De, pontosan ezt vártad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!