Székesfehérváron hol lehet ingyen parkolni?
Hogyan szeretnés, helyrajzi szám szerint, utca-házszám szerint, GPS-koordináták szerint?
Mivel alig pártízezer lehet a város területén az ingyenes parkolóhelyek száma, nagyon szívesen felsorolom neked, nem hiszem, hoyg pár hétnél tovább fog tartani, ha napi 8-10 órát a gép előtt ülök.
Istenem... ilyen szörnyű embereket... egy tök egyszerű kérdést tettem fel. Utcát kérek... meg azt hogy hol van ingyenes ... öreg, maros, feketehegy nem érdekel csak a városközpont. Bunkózás nélkül nem lehet? Hihetetlen...
Ha meg nehezedre esik normális, arrogancia mentes választ adni akkor görgess tovább egy másik kérdésre!!!
A legyetek kedvesek ellenére ez egy csicskáztató kérdés.
Megtetted azt, hogy a google-ba beírtad a Székesfehérvár parkolás kulcsot? Milyen eredményt kaptál? Az nem volt kielégítő?
Én Budapesti vagyok, fél másodperc volt ezt megtalálni:
Először is nem csicskáztató kérdés.
Másodszor igen beírtam a google-ba, de csak a fizetőseket hozta ki. Azt nem tudtam meg belőle, hogy merre van az ingyenes, pedig a térképet is néztem.
Harmadszor, kedves budapesti, ugyanazt a linket már néztem én is és ott sem volt ingyenes lista felsorolva csak a fizetősek.
Édes jó istenem, miért versz ilyenekkel!
Az összes több út, utca, tér, köz, sétány, fasor, dűlő stb. INGYENES.
Igen tisztában vagyok vele de nem érek rá keresgélni hogy na most akkor adott helyen mi hogyan!!! Ha egyszer sietek!!!
Úristen ... tele van a világ primitív emberekkel.
Ez az oldal azért van hogy kérdezzünk, nem azért hogy minden szavunkkal flegmázzunk a kérdezővel...
Nem tudsz hasznos választ? Ne írj. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!