Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan kell manuális váltós...

Hogyan kell manuális váltós autót vezetni?

Figyelt kérdés
Szóval csak vizsgáztam eddig manuálissal, vizsgabiztos is mondta, hogy kicsit rángatom 1-ből 2-be váltásnál az autót, vettem is egy automatát, de most az pici nekem meg kombit kéne vezetnem, sajna az manuális, és én mindig bólogatva tudok csak haladni velük, ha sokáig tartom a kuplungot , hogy ne rángasson kattog a kuplung, bármilyen manuálist is vezetek. 1-ből kettőbe váltásnál lelassul az autó mondjuk, 25-nél váltok kettőbe mire elvégzem a váltást már 15-el megyünk és erőlködik az autó. Próbálok nagy gázt adni de akkor meg csikorog valami. Nem tudok mást megkérni, hogy vezessen sajnos nekem kell szenvedni, és forgalomba, ami elég ciki. Meg nem nagyon tudom összehangolni a lábam mozgását se...
2017. ápr. 17. 11:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

inkább maradj az automatánál ha ennyire nem megy :D

még a végén bent ragadsz egy vasúti átjáróban és még üresbe sem tudod kitenni, hogy kitold a kocsit :D

2017. ápr. 17. 16:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Az üres az megy :) talán abból vagyok a legjobb. Most voltam kicsit gyakorolni... siralmas... és én pénteken csúcsforgalomba fogok vezetni...
2017. ápr. 17. 16:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne eröltesd a kézi váltót, nem vagy vele kompatibilis, vannak ilyen emberek.

Akinek van érzéke hozzá, az kb. 500 km után már azt sem tudja melyik fokozatban van az autó, a váltások teljesen automatikusan történnek, reflexből.

2017. ápr. 17. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!