Minden autópálya kátyús Magyarországon?
Figyelt kérdés
Tegnap 70-el mentem az 1-es autópályán. Az út egyenetlen volt. Több nagy kátyúba belementem.2017. ápr. 16. 14:09
1/12 anonim válasza:
Azért annyira nem sz/r az M1, hogy 70-nel kelljen menni...
2/12 A kérdező kommentje:
Sötét volt. 1 nagy kátyúba belementem Tatabánya után kb. 100-al. Akkorát csattant azt hittem kiszakad a kereke. Azután csak 60-70 között mertem menni. Ezután is belementem többe. Vadveszélyt jelző táblát sem láttam korábban autópálya mellett.
2017. ápr. 16. 14:15
3/12 anonim válasza:
Rendszeresen járok 130-150 km/h tempóval az M1-en.
Van, ahol szarabb persze, de azért ennyire nem. Te hogy közlekedsz főutakon? Lépésben? Javaslom, hogy ne használj autópályát
5/12 anonim válasza:
Te nem véletlenül az 1-es főútról beszélsz?
6/12 anonim válasza:
Ha autópályán 60-70-nel közlekedsz az közveszélyes. Autópályákon ráadásul nincsenek kátyúk. Kis zakatolás van a betonlapok találkozásánál.
Gyanítom, amit fentebb mondtak, hogy az 1-es főúton voltál. De ha nem tudod egy útról amin mész, hogy autópálya vagy országút, akkor lehet hogy nem nagyon kéne vezetni.
7/12 anonim válasza:
Nem, a térség többi országához képest elég jó állapotúak a magyarországi autópályák.
8/12 anonim válasza:
Miért válaszolnak olyanok, akiknek nincs autójuk?
9/12 anonim válasza:
Nem olyanok válaszoltak, csak a kérdés egy évvel ezelőtti, 2017 tavaszán nem igen volt gond az M1 minőségével, inkább csak a kérdező fejében... 2018 már más tészta.
10/12 anonim válasza:
Így van, 2018 elején vált borzalmassá az M1. Tavaly még semmi komoly gond nem volt vele.
Lehet, hogy a kérdező egy időutazó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!