Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan vizsgazzak KRESZ-ből?

Hogyan vizsgazzak KRESZ-ből?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tippeket kernek arra hogyan kene levizsgaznom. 2 hete voltam elsőnek vizsgazni és meg is huztak. 51 pontot kaptam. Es ami kibrított hogy oktatás előtt is elertem ennyit. Mindig minden 3 pontos kerdesre jol válaszolok de az 1 pontosokat bukom. Nem tudom mi lehet a hibam.. Minden órára bejártam és jegyzeteltem. A vizsgaig minden nap legab 10 tesztet megcsináltam. Amióta viszont megbuktam alig tudom magam rávenni. Már nem tud egyszerűen érdekelni nincs motiváció mert tudom hogy megukok..

2017. ápr. 9. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
ha elrontod az 1 pontosokat, az azt jelenti, hogy azokat nem tanultad meg rendesen. szóval TANULNI kell rá még sokat.
2017. ápr. 9. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül se tanulj rá, minek...

Helyette inkább kerdezd megy a gyakorin... es.most belegondolok, hogy Te vezetni fogsz, mások elete rajtad fog múlni... edesistenem gyere le

2017. ápr. 9. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a saját anyanyelved ismerete kezdőként nem lenne rossz.

Ha egy pontosokon buktál, az legalább 14 helytelen válasz, és akkor is csak épphogy átnyögted volna magad, ami azért nem egy szép eredmény.

Ha te nem tudod saját magadat rávenni, akkor mi itt ismeretlenek az interneten hogyan tudnánk, és miért akarnánk?

Meglepő lesz: Tanulni kell. Nem bemagolni, az már szerencsére nem működik. Hanem megérteni a kresz felépítését, és logikáját. Mert az, hogy itt mondjuk át tippmixeled magad, az lehetséges, de utána meg élesben kell használnod ezt a tudást, ott pedig kicsit nagyobb a kockázat, mint egy piros X a képernyőn.

2017. ápr. 9. 13:17
 4/4 anonim válasza:
Erre csak egyetlen megoldás létezik nekem mindíg bevált: Gyakorolj sokat és értsd amit meg kell tanulni ne csak bemagold azt hamar elfelejted. Én most vizsgáztam 17/F
2017. ápr. 10. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!