3. Forgalmi vizsgám lesz mot tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig 2x buktam.meg mert le fulladt az autó el indulaskor, ezt úgy értsétek, hogy már akkor le fullad amikor el indulok, aztán fék próbánál majd a következő meg állásnál ... ez azért van mert izgulok nagyon :( az oktatómmal soha vagy csak nagyon ritkán fullad le az autó az is meredek dombon el indulásnál. Tudtok valamit tanácsolni, hogy ne fulladjak le? Vagy hogy ne izguljak? Próbáljam a kézifékes el indulást? Valaki segítsen Kérem, sos! !!2017. ápr. 1. 14:48
1/5 anonim válasza:
ha nem ragaszkodsz a kéziváltós kocsihoz, válts automatára..azon pik-pak levizsgázol. Aztán ha kocsit veszel, legfeljebb automatát keresel..
jelentkezel egy oktatónál, két óra múlva te leszel a király..
2/5 anonim válasza:
Készülj fel a vizsgára, vegyél plusz órákat, ez nem verseny, nem kell a 25 óra után vizsgázni már. Az autódra sem lesz ráírva, hogy hány óra után vizsgáztál.
Bizonytalan vagy még, oktatás alatt is lefulladsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Automata nem jó, mert akkor csak arra kapok jogsit :( . Oktatás alatt nagyon ritkán fulladok le, mert olyankor az agy vizet már 100fokon forr! !! Az oktatómmal folyton telefonál és még áll minden hol, hogy a magán ügyeit intézze! Egyébként, 54 órát vettem eddig és most fogok még 7et! De két gyermekem van és ez már sokba fáj nekem ;:
2017. ápr. 1. 16:31
4/5 anonim válasza:
Én 3x buktam forgalmin mert izgultam nagyon, remegett a lábam, folyt rólam a víz és a szívem úgy vert mint egy légkalapács. Végül a 4. vizsga sikerült nagy nehezen. Egyszerűen a vizsga helyzet kikészített, azóta már évek teltek el, gond nélkül levezettem több tízerer km-et teherautóval, személyautóval. Ez az izgulás dolog nálam csak a vizsgán volt, azóta se voltam olyan állapotban mint akkor.
5/5 A kérdező kommentje:
Nálam is épp ugyan ez a helyzet :( semmi bajom nem volt , sőt még azt is mondogatta. Magamnak, hogy na majd most meg mutatom nekik, hogy jogtalanul buktam meg, de amikor ki sétáltunk az irodából a vb.Al el kezdett verni a víz és remegtem, mint a kocsonya :( ezt hogy győzzem le ? :(
2017. ápr. 2. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!