Google utcatérkép miért nem jön be Ausztriáról? Az én gépemben van a hiba vagy vmi másról van szó?
Figyelt kérdés
Megyek Bécsbe, s oda kellene/kellett volna.2017. márc. 26. 14:23
1/8 petizacc válasza:
Ausztriában nem készült Street View, mert törvény tiltja.
Az autókban lévő fedélzeti kamerákért is keményen büntetnek.
2/8 anonim válasza:
Ausztriába és Németo.-ba nem engedték be a Street View-t és ha jól tudom ezekben az országokban még magánszemélyeknek is tilos közterületen filmezni/fotózni.
3/8 anonim válasza:
Ausztriában is elkezdték készíteni a street wiev képeket, csak kiderül, hogy közben más egyéb adatot is gyűjtöttek ( pl wifik meg hasonlók) ami nem összeférhető az osztrák adatvédelmi törvénnyel így a google egy kisebb botrán után kénytelen volt kivonulni és felhagyni a street wievvel.
4/8 anonim válasza:
Hülye német meg osztrák marhaság, személyi jogok miatt, meg hasonlók. Ausztriában azért is halálra büntetnek, ha elkapnak hogy videózol az utcán, vagy mondjuk daschcam kamerád van az autóban. Szörnyűek, pedig néha nagyon hasznos lenne a streetview ezekben az országokban.
5/8 anonim válasza:
Utolsó:
Nem hülyék egyáltalán, csak próbálják védeni a személyes adataikat, ami szerintem a mai világban igenis érthető. Egyébként meg utcán videózásért nem büntetnek, hacsak nem kifejezetten valaki olyat szeretnél filmezni, aki ezt nem engedi.
6/8 A kérdező kommentje:
Úgy láttam, Németben már pár város, régió bejön street viewn is.
2017. márc. 26. 18:11
7/8 anonim válasza:
ma 16:49
Nem tudom te orulnel-e neki, ha olyan anyagi helyzetben lennel, mint az osztrakok/nemetek azt a hazadat fotozgatnak, a bent allo 2-3 vasiuj autoddal egyutt. Te lennel a legjobban felhaborodva mit kepzelnek magukrol. En megertem, es helyeslem is a hulye utcai faxsagok nelkul is meg lehet talalni barmit, aki meg nem, az maradjon a valagan, mert bena.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!