Miért hibás ez a heti pihenőidő?
Most tanulom a gki-t és nem értem miért hibás az alábbi heti pihenőidők:
1. hét pihenő: 24 óra
2. hét pihenő: 45 óra
3. hét pihenő: 36 óra
4. hét pihenő: 45 óra <-- ez a hibás
Én úgy tudom hogy mindig két hetet kell nézni és és azt értem hogy a 3. hét csökkentett de a 4. héten meglett a 45 óra...
nem a 4. hét végéig, hanem a 3. hét végéig kell visszapótolni. Szóval a 3. héten 66 órát kellene tartanod. A waberersnél azért van pl a 3. héten 24-es mert addigra amikorra kell pótolnod hazahoznak (jobb esetben), és a 3. héten lehet 24 est tartani amúgy (ha pl a 2. héten visszapótoltad az elsőt).
Ergo a 3. és 4. is hibás valamilyen szinten
ha hétfőn kezdtél nincs hiba
ha vasűrnap kezdtél akkor az utolsó 45nek 66-nak kellene lennie
ki állapította meg a hibát és hogyan?
ha hétfőn kezdtél nincs hiba
ha vasűrnap kezdtél akkor az utolsó 45nek 66-nak kellene lennie, de csak akkor, ha a 24 vasárnap fejeződött be, mert ha hátfőn, akkor lenne még egy heted a pótlásra
ki állapította meg a hibát és hogyan?
Jó is lehet, meg rossz is. ha mondjuk hétfőn kezdesz akkor teljesen jó. Ha vasárnap kezdesz akkor nem jó.
Hétfőn kezdesz, akkor az első hétre megvan a 45 a második hétre is 45 harmadikra 36 negyedikre 45
vasárnap kezdesz akkor első hétre 24 másodikra 45 harmadikra 36 negyedikre 45, de a visszapótlást be kell fejezni vas.23:59ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!