Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nektek is van nőismerősötök,...

Nektek is van nőismerősötök, akinek 20-30 éves autója van?

Figyelt kérdés

Nekem is egy öreg szarom van, de ha gubanc van vele, meg tudom csinálni(többnyire)

Nem szívbajosak az biztos, és látok elég sok csajt az autójával lerohadva az út mellett.

És a szerelők úgy szedik ki belőlük a pénzt, mintha aranybányák lennének.

2017. márc. 20. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy 21 éves Mitsubishi Eclipse-m van. Az enyém nem szar. Jól fel lett újítva. Vagányabb mint a sok tdi sz*r. :)
2017. márc. 20. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Hidd el, sok pasit is lehúznak, rengeteg nem ért hozzá manapság, max a turboig jut hogy az kell neki...

Az enyém 18 éves, viszont üzembiztos, figyelek rá és bevasalom a szerelőtől amit csinál, hogy igenis kérem a cserealkatrészt, amit lehet azt helyben megvárok! Ha nem tetszett a szerelő lecseréltem. Most van egy jó és kitartok mellette, olyan ajánlotta aki szintén érzékeny az autójára.

Utánajárok mindig a dolgoknak. Igaz műszaki végzettségem van, de pl szeretem tudni hogy mi merre hány óra.

23N

2017. márc. 20. 16:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekem van jópár nőismerősöm, akik nagyokat szívnak az autóik miatt, de végül is mindegy, ha ért hozzá azért, ha nem ért hozzá, azért. Sokszor én is azt hittem, tudok valamit, aztán fogom a fejem.

Meg azért jobb több helyről ajánlatokat bekérni, az biztos, az a szerelő, akinek rengeteg melója van, az olcsón dolgozik.

2017. márc. 20. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem nagy valami ennyi idős autó. Nekem a barátnőm is 40 éves.
2017. márc. 21. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!