Negyedszerre bukok már meg forgalmi vizsgán mit csináljak?
Cia!
Én még csak 2 vizsgát buktam. Soha nem izgultam semmiért, mindegy milyen vizsga volt (érettségi, elméleti...) és milyen felkészületlen voltam, de a forgalom kifogott rajtam is. Az első vizsgámon egy telezöldet kaptam be, a másodikon pedig 3x is 3-asban akartam elindulni a zebránál, ami után elengedtem a gyalogost. Annyira izgultam, hogy semmit ne rontsak, hogy nem vettem észre, hogy nem is üresben vagyok.... Sajnos van ilyen. De a második alkalommal legalább nem az első percekben buktam... haladás :-)
Ha magán a gyakorlati órákon nincs gond, akkor vizsga előtt - nekem legalább is azt javasolták legközelebbre- fogyassz olyat, amitől megnyugszol. Ez lehet csoki, tea...
Én már jó fél éve pihentetem a dolgot (kiürült a buxa), azóta ha muszáj, autóba ülök egyedül, persze más ismerős helyen, kisvárosban... de addig sem felejtek. A gyakorlás, a rutin szerzés nagyon hasznos tud lenni szerintem, legalább is nekem jót tett, már a Párom sem acsít mellettem :-)
Sok sikert a következő vizsgádhoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!