Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lakókocsival hogy parkolhatok...

Lakókocsival hogy parkolhatok a ház elött?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy lakókocsit de nincs hova állnom vele csak a ház elötti parkolóba. Lehet ilyenre engedélyt kérni? Vagy adót fizetni?

2017. márc. 12. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudtommal amíg a műszaki vizsga érvényes rá, addig nyugodtan megállhatsz vele a ház előtt. /Egy lakóautó tulajdonos/
2017. márc. 13. 18:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Én meg sajnos úgy tudom hogy nem lehet beállni csak kijelölt kempingbe.
2017. márc. 13. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Gondot okoz a saját házad előtt, a saját autóddal leparkolni?

Mi a bibi, autód nincs vagy házad? :D

2017. márc. 13. 21:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Autóm. Az azt mondod hogy a lakóautóra ugyan azok a törvények vonatkoznak mint a személygépkocsikra?

Úgy halottam más törvények vannak.

2017. márc. 14. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, hát nálam lehet azért más, mivel lakóautóról van szó, nem lakókocsiról. Mivel az önerőből képes helyváltoztatásra, lehet azzal ezért állhatok a házam előtt. Passz
2017. márc. 14. 08:34
 6/8 anonim ***** válasza:

parkolni lehet vele bárhol.

Arra vannak szabályok hogyha benne akarsz "lakni" pl egy hétvégét. Azt nem teheted meg bárhol

2017. márc. 16. 11:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem. Ez egy jó támpont...
2017. márc. 17. 08:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha érvényes műszaki van rajta, akkor majdnem ugyanaz, mintha autó lenne. Ha a ház társasház, és saját jogú parkolója, akkor biztos van valami saját szabályzat a használatára.

Nekem van, hogy a traktor teljes gépparkját a ház előtt parkoltatom, és nem szól érte senki. Igaz, nincs is szomszédom :

2017. ápr. 1. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!