Van valaki, aki tud olyan iskolát, ahol vizsgázás nélkül is el lehet intézni, hogy megkapd a B-s jogosítványt?
Figyelt kérdés
Most járok B kat. tanfolyamra. Az oktatóm szerint nagyon jól vezetek, viszont a vizsgákon annyira leblokkolok, hogy képtelen vagyok hibák nélkül vezetni.Már a 3. vizsgán buktam meg, már csak egy lehetőség van bizottság nélkül. Sehogy sem tudom leküzdeni az idegességet. Ha esetleg van valaki, aki tud olyan iskolát, ahol csak fizetni kell az oktatónak és a vizsgabiztosnak, akkor írjon, akár privát üzentet is.köszi2010. máj. 10. 15:48
11/12 A kérdező kommentje:
Félreértettetek! Ha az oktatóval vezetek jól megy, vagy mikor beült egyszer-kétszer mögém tanuló is akkor is jól vezettem, tehát nem voltam ideges attól, hogy ott ültek idegenek is, csak egyedül a vizsgahelyzettől blokkolok le. Az oktatóm nem küldött volna vizsgázni, ha nem menne jól a vezetés, engem csak az idegesít, hogy az embert minden kis apróságért megbuktatnak, amit az életben a legtöbben be sem tartanak vezetés közben.
2010. máj. 11. 18:15
12/12 anonim válasza:
ugyan még nem voltam rutinvizsgán sem, de nekünk már az elméleten is nagyon sok dolgot elmeséltek ezzel kapcsolatban. tehát van egy szempont rendszer, ami alapján a vizsgabiztos megbuktathat. ha ezek közül bármelyik fennáll, simán van joga megbuktatni. pl.: nem nézed rendszeresen a tükröt. ez látszólag nem komoly hiba, de valójában az, ugyanis tudnod kell hogy mi zajlik a kocsi körül. persze vannak olyan biztosok is, akik szivatnak, de ez mindenhol előfordul.
értjük hogy csak vizsgahelyzetben blokkolsz le, de mi lesz ha egyszer életben is vizsgahelyzetben kell vezetned?
egyébkén az nagyjából igaz, hogy a vezetők kb. 90%a megbukna egy vezetői vizsgán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!